e46.lv

October 08 2024 08:21:29
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 19
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,632
· Jauns lietotājs: elvijs00
Random user photo

E46.lv Pirts 2013.03.02
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
320d problēmas ar dzinēja darbību
Gultnis
Man tāds jautājums, es gribēju pasūtīt kvēlsveces, tur savam modelim man parāda 106mm 106.5mm un 107mm, kādas tad īsti vajag? vai jāņem nost lai zinātu

Doping
Atsūti PM man VIN koda pēdējos 7 simbolus un piedāvāšu tev kvēlsveces par draudzīgu cenu Wink
Pārdodu jaunas auto rezerves daļas par labām cenām!!!

Gultnis
Mazliet pasteidzos un jau pasūtīju BERU kvēlsveces un kvēlsveču bloku :hmm:

thekuzmich
Sveiki.
Lieta tāda, ka bmw e46 2.0d 110kw 6 gang manual braucot ar jebkuru pārnesumu apgriezienu diapazonā no 1-2k lēnām dodot gāzi virsū raustās dzinējs, gan ar pedāli ,gan kruīzā. Kas varētu par vainu būt? Kļūdas nav.

bebrs
Lieta sekojosa sava laika leju no kannam degvielu lidz ar to lkm nospraga augstspiediena suknis. Izdomaju atdzivinat. Dabuju lietotu sukni. Pa sprauslu vadiem degvielu splauj ara. Bet iedarbinat nevar. Suknis nebija 0 pozicija. Ostijos un dat pec youtubes itka sasteleju to aizdedzes momentu ka rakstits uz sukna 0.69. Iedarbinat nevar. Uzsit tikai ka pus eteri. Kur vel varetu but bēda? Ka vinu reanimet?

keksis323
tochna zini ka nospraga augstspiediena suknis? ja tev 110kw dzienjs..apskaties vai nenospraga magistralasi zem ssedekla, vai ir vajdzgie bar caur dianostiku

M3R
un ko kompis rāda?
e46.lv

e46.lv
bebrs
Man ir 100kw. Zemspiediena pumpis plubasu ir baka un tas ir ejoš. Kompi nesu dabujis vel. Apalo bmw stepselu maz kuram te ir.

margis
Sveiki.

110kw motors. Auto nekas nedumo un neraustas, bet problēma tāda ka pie zemiem apgriezieniem neceļ, ir tāds gauss. Iespiežot 1. ātrumā pilnu pedāli ir lēns uzrāviens līdz 2300apgr. Un tā ir ar visiem ātrumiem pie zemiem apgriezieniem ir lēns uzrāviens, kad ir 2300 un vairāk tā ir raviens. Domāju ka tā nevajadzētu būt. Uz Bosch diagnostiku skatoties spiedienu reikā un turbīnas spiedienu radījums aktuālais un nominālais sakrīt, kas varētu būt par vainu lai pie zemiem apgriezieniem labāk celtu.
Oº°‘¨¨‘°ºO

keksis323
Sveiki, ir radies jautajums, e46 320d 110kw..pamaniju ka zud ella ..un mitrs apkart kartera ventilacijai, un ap sprauslam ..kà ella..gandriz vai pludo....ventilacijas filtrs tika mainits..varetu pie vainas kartera ventilacijas filtra korpus? Tecet?

LJanis91
Sveiki varbūt ir bijusi saskarsme un var palīdzēt ..

Man ir BMW 320D 4gada 2litrigs comundrals... Lieta tāda pie mīnusiem degvielas sunītim nepienāk strāva kas zep grīdas. Relejs noknakšč 3reizes un viss... Ilgi čakarējos aizdedzi iekšā araa aiziet. Un siltām nav problēmu.

Bmw_Fans
bebrs rakstīja:

Lieta sekojosa sava laika leju no kannam degvielu lidz ar to lkm nospraga augstspiediena suknis. Izdomaju atdzivinat. Dabuju lietotu sukni. Pa sprauslu vadiem degvielu splauj ara. Bet iedarbinat nevar. Suknis nebija 0 pozicija. Ostijos un dat pec youtubes itka sasteleju to aizdedzes momentu ka rakstits uz sukna 0.69. Iedarbinat nevar. Uzsit tikai ka pus eteri. Kur vel varetu but bēda? Ka vinu reanimet?

Tieši tāda pati problēma ...
www.bildites.lv/viewer.php?file=q8ptac4w7wt1k3mk0z04.jpg

3rd Series
320d 110kw 6ātrumi. Pastiprināta dzinēja vibrācija, bet dīvaini ir tas ka ir dienas kad vibrācija ir lielāka un jūtami arī sliktāk mašīna iet, lēnāk ceļ, motors skaļš, salonā dobja skaņa it kā motors nebūtu uz spilveniem. Dažreiz pat noslapejot mašīnu nākošo reizi piedarbinot iet atkal kā jāiet. Motors strādā mīksti, ceļ kā jāceļ utt.
Spilveni mainīti, sprauslas kā jaunas restaurētas, tikai korpus vecais palicis, degvielas spiediens ir, nav čipots, egr ir, vakums ir. Ieplūdes kolektora klapes izņemtas.
Kas var būt tāds kas te var strādāt, te nestrādāt un radīt tādu defektu?

M3R
nekādu kļūdu nav?
e46.lv

e46.lv
3rd Series
Kļūdu nekādu nav

ArtE46
Spararats tādu brīnumu var taisīt
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

Domabaigresnais
Sveiki, nobraucu no Liepajas lidz Rigai ar savu 320d 110kw , viss bija kartiba , dzinejs bez liekiem trokšņiem utt. Noliku pie majas no rita nevar piešķilt, mehaniķis saka , ka nav kompresijas un vienigā kļūda rādas sadales vārpstas devējs. Vai to nomainot problēma pazudīs ?

modjo
To tu jautā lasītājam. Kloķenes devēji, sadalenes devēji mēdz nostrād@t aptuveni piecus gadus. Katrs jauns senāk maksāja ap 100 eur oriģinālais. Neoriģinālos likt vusmaz šos neredzu jēgu.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

sandiszE46
Labvakar e46 biedri!

Neliela problēma un nevaru saprast vainu, e46 320d 110kw manuālis, samainītas Bosch kvelsveces, un huco kvelsveču bloks jeb relejs, un vāģis pie šiem mīnusiem (-13) nakti nostāvējis, lec tā itka nedarbotos kādas 3 vai visas kvelsveces, veicot diagnostiku kļūdas nav nedz par bloku, nedz kvēlsvecēm, esmu nesaprašanā varbūt kāds var palīdzēt ar info. Paldies!
:alco:

modjo
Degvielai spiediens ir? Kad degvielas filtru pēdējo reizi mainīji. Soļķis nav no kannas? :shura:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Atgriezties forumā: