e46.lv

May 20 2025 09:12:07
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 27
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv minimeet 1.augusts 2013
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
320d problēmas ar dzinēja darbību
AF
Turbīnai VNT kustās?
Auto vispār nepaātrinās vai gausi?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Deathwish
Map sensors, tipisks no boost 10l pilns pedālis, vai arī vnt, a un reila daciks priekšējais arī to dara.

Ja reiz esmu iepljutijis šeit, var kads padalīties ar info kur atrodas sensors pre heat sildītājam kas izslēdzas kad auto uzsilst darba temperatūra, man viņu jauztaisa uz slēdzi, savām vajadzībām.. Kpc jautājumus neuzdot.
Mainījis(usi) Deathwish, 28.11.2020 19:21

Salveens
AF rakstīja:

Turbīnai VNT kustās?

Ja būtu vnt vaina tad gadijumā nepaliktu visu laiku bez jaudas nevis reizēm. Jo braukājot ir tā ka reizēm var nobraukt nedēļu bez problēmām bet citreiz dienā ir vairākas reizes tā problēma, šķiet jau vairāk ka problēma ar dačikiem

Salveens
Deathwish rakstīja:

Map sensors, tipisks no boost 10l pilns pedālis, vai arī vnt, a un reila daciks priekšējais arī to dara.

Ja reiz esmu iepljutijis šeit, var kads padalīties ar info kur atrodas sensors pre heat sildītājam kas izslēdzas kad auto uzsilst darba temperatūra, man viņu jauztaisa uz slēdzi, savām vajadzībām.. Kpc jautājumus neuzdot.

Jāpamēģina nomainīt map sensoru un jāskatās kas būs.
Cik zinu par reila dačiku jābūt būtu kļūdai.

Grauzis
Salveens rakstīja:

AF rakstīja:

Turbīnai VNT kustās?

Ja būtu vnt vaina tad gadijumā nepaliktu visu laiku bez jaudas nevis reizēm. Jo braukājot ir tā ka reizēm var nobraukt nedēļu bez problēmām bet citreiz dienā ir vairākas reizes tā problēma, šķiet jau vairāk ka problēma ar dačikiem

Vienu lapu atpakaļ aprakstīju savu iepriekšējo bēdu, kas ļoti līdzinās tavai. Man tā bija turbīnas vaina, kas izcēlās no tā, ka bija aizaugusi. Datoros kļūmi nemeta, spiedienu, kad mērīja rādīja pareizi. Auto servisā apčamzdīja, un noņēma turbīnu. Tika aizvesta uz servisu, kur to iztīrīja, pataisnoja ģeometrīju un tagad brauc kā prieks. Problēmas cēlonis manā gadījumā bija švammes un citi draņķi katalizatoru vietā. :emo:

Salveens
Grauzis rakstīja:

Salveens rakstīja:

AF rakstīja:

Turbīnai VNT kustās?

Vienu lapu atpakaļ aprakstīju savu iepriekšējo bēdu, kas ļoti līdzinās tavai. Man tā bija turbīnas vaina, kas izcēlās no tā, ka bija aizaugusi. Datoros kļūmi nemeta, spiedienu, kad mērīja rādīja pareizi. Auto servisā apčamzdīja, un noņēma turbīnu. Tika aizvesta uz servisu, kur to iztīrīja, pataisnoja ģeometrīju un tagad brauc kā prieks. Problēmas cēlonis manā gadījumā bija švammes un citi draņķi katalizatoru vietā. :emo:

turbīna ir tīra, pirms mēneša bija noņemta un neko sliktu servisa čaļi neredzēja. pasūtiju tagat map sensoru un tad jau redzēs kas būs.
P.s kādu dempferi labāk pirkt? nevaru atrast kurš būtu labāks skatijos gan febi gan citus.

cepums
bija tāda pati problēma, pie vainas spiediena sensors kas nāk kolektora aizmugurē. Corteco skriemeli iesaku Smile

Deathwish
Corteco vienīgi un tikai, kā likums!

GK
Sveiki. Nomainiju e46 sprauslas- motors sāka klabēt un lieli dūmi. Uzliku vecās atpakaļ- tieši tas pats. Pieslēdza pie pc rāda ka visas sprauslas strādā pareizi. Kas varētu būt pa vainu? youtube apskatijos- tādi dūmi kā būtu beigts turbo- atvērām turbīnu- tur viss eļļā un brīvkustība radiālā. Vai tiešām pēc sprauslu maiņas varētu būt, ka pēkšni sāk nestrādāt turbīna? Un no kā varētu būt šī problēma? Auto laidām 1.un 2. reizē ar starta gāzi. cilvēks paskatijās ķēde itkā nav pārlekusi
Priekšlaicīgi paldies par padomiem!
P.S 320d 110kw 2002 gada
Pie viena velviens jautājums- aiz kolektora liekot atpakaļ štekerus sajutu ka no resnākas trubas iznāk pavisam maza- ar galu vaļā aptuveni 3cm garumā. kas tas ir? tur nekam nevajadzētu būt pievienotam?
Mainījis(usi) GK, 01.01.2021 09:51

AF
pēkšņi turbina nemirst, un turbīnai nav nekāda sakara ar motora nevienmērīgo darbību, esi parliecināts ka sprauslas ir pareizās?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

GK
sprauslas no vienādiem dzinējiem. tad atliekot vecās skaņa beigtos. bet nepazūd. pie turbīnas viss eļļā, turbīnai ir brīvkustība. ja tā nav turbīna- kas visticamāk tas var būt?

AF
Izklausas ka tev samērā maza saorašana par dzinēja uzbūvi. Labāk atdod auto speciālistam, kurs varēs pareizi nodiagnosticēt tavas abas problēmas.
Un turbīna var būt drusku eļļā. Aksialā lufte gan nav laba.

GK
pats jau to visu nedaru. ja būtu spečuks nemaz nerakstītu šeit. tas cilvēks nomainīs turbīnu- ja tā nebūs pie vainas dzīšu citur- pie zināma servismena

modjo
Silts ieteikums, dzen uzreiz pie zinošiem, bet visādi Jurīši un Vasjkas, lai trenējas uz saviem auto:naac:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
GK rakstīja:

pats jau to visu nedaru. ja būtu spečuks nemaz nerakstītu šeit. tas cilvēks nomainīs turbīnu- ja tā nebūs pie vainas dzīšu citur- pie zināma servismena

tad ved prom.auto no tā servisa! Šeit forumā vari atrast saraksti ar uzticamajiem servisiem.

GK
liels paldies! pameklēšu.

arisaris
Problēma sekojoša.
e46.99g100kw.
Uz apdzīšamu iedegās kvēlsveču lampiņa un pazuda vispār jauda,varēja pabraukt ne ātrāk kā 20km stundā.
Noslāpējot mašīnu un pielaižot,apgriezieni bij 2.5 tukstoši.
Tā vairākas reizes pielaižot un noslāpējot,var uzdabūt kad iet un sākās vis no jauna.
Kas varētu būt pa vainu?

AF
Jāsāk ar diagnostiku nevis forumu.

modjo
Zelta vārdi, un nebūs uzreiz ar skrūvgriezi un āmuru remontējams.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Dizelgalva
Hey! Problema ar e46 100kw,ja ja zinu 100 kw mesls un ta talaak,bet sanaca situacija,baudiju ziemas priekus uzgriezu 360 un noslapa,griezu ar starteri pat neuzsita,nu sakam vilkat un liela roba un maza atruma pieleca un knapi uz 2 cilindriem ruca,domaju varbut gaisu saravis ir,piegazu pusbaku vilkajam kadi 3km,bet pieleca tikai liela roba un tapat raustijas drausmigi,nu itkaa atgaisoju,bet nekas nemainijas,piesledzam pie datora nekadas kludas par degvielas padevi neradija,forsunkas atskruvejot degviela naak,nomainiju degvielas filtru,jaunu releju ieliku,tapat nekas nemainas,saku domat varbut augstpiediena suknis nobeidzaas,vai kads daciks nomira,domaju te uzzinat kko vairak,Un pirms nogibsanas taja dienaa bumers riktigi labi gaja,ieprieks ta nebija gajis.

Atgriezties forumā: