e46.lv

June 12 2026 18:04:03
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 12
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Tūja @ 8-9 jūnijs
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Citi mūsu BMW
 Izdrukāt tēmu
steinmanisk e91 330xd
steinmanisk
Šodien iepirktas ziemas riepas sev un arī kundzes e46.

Nolēmu izmēģināt Goodride SW608 (225/45/R17) - cenas un atsauksmju attiecība likās baigi ok. Ja labi noturēs kaut divus gadus, jau jutīšos kā vinnētājs. Skatīsimies! :naac:

i.imgur.com/rHKLhyF.jpg

Palicis vēl notonēt logus pilnai laimei.

chaboska
Kada cena ja nav noslepums?

steinmanisk
Kāds tur noslēpums - 45 eināri gabalā. Pirku autoriepunams.lv

maize
ķīnas lētajam riepām skatīties price/performance liekas muļķīgi, jo performance vispār nekāda nav, un divus gadus braukt ar diez ko droši nav
pats sev uz katru ziemu ņemu jaunu ķīnu un sūdzēties nevar, vienu sezonu izvelk godam
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

steinmanisk
Nu pabraukšu un skatīšos. Nav jau stresa - ja vajadzēs jaunas pēc gada, tas tāpat ir labāk nekā ņemt lietotas 3 gadus brauktas par to pašu naudu.

BUHARDI
Sailun likās ļoti nice salīdzinot ar šitām. Katru ziemu lieku jaunas china. Goodride SW608 bija pēdējās ziemas eksperiments. Ņemot vērā, ka pie mums ziemas īsti nav, īsti neiespringstu. Bet ar šīm, uzbraucot uz sniega/ledus, iesprūdu reizes 3 stundas laikā. Sākumā mani izvilka audi, pēc tam golfs un beigās 3 pacani. Piedzīvojumi tieši ar E90 :D

modjo
Ar pilnpiedziņu riepas dilst ļoti vienmērīgi. Tev patiks. Turklāt pēc atsauksmèm vari papētīt arī krievu saitos.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

essential
Negribu baidīt, bet kolēģim arī bija sliktas atsauksmes par šo riepu. Nepatika, ka viņa nerakās pa sniegu vispār.
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…” :D

steinmanisk
Ko tur baidīt? Riepas jau garāžā. :D Izmēģināšu pats. Ja nebūs labas, nākamgad ir visas iespējas upgreidoties.

modjo
Kolēģi arī jau dažādi ar dažādiem braukšanas paradumiem, turklāt ar Xu viss ziemā ir daudz patīkamāks:yo:

steinmanisk
Negribu teikt, ka gaidu ziemu, bet zināmā mērā gribas ātrāk Xu ielikt slodzē :mhihi:

Titijs
Uz sezonu būs ok
Sunful ziemas riepas gan neiesaku.
Pats tagad paņēmu jau trešo reizi Antares grip 20

steinmanisk
Update:

Tiek braukts un braukts - Goodride riepas kombinācijā ar xDrive ziemā nav pievīlušas. Esmu apmierināts.

Auto uztaisīta apkopīte - nomainīta eļļa, jauni bremžu diski/kluči priekšā un samainītas čīkstošās siksnas un ruļļi. Izkratīta hadene un nekas aizdomīgs netika atrasts. Šobrīd auto ir savests teicamā tehniskā kārtībā un tā arī esmu plānojis to uzturēt.

Aizvakar pie maniem vārtiem tika nošķilts mans bijušais e65 - vīriņš bija pamatīgi ieķemmējis un ietesa kokā :faceoff: Semaks atgriežas mājās.

Te atlikums:

i.imgur.com/RwgWBMj.jpg

AF
Ieķemmējis tipo pipelē braucis?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

modjo
Labāk pats kokā nekā kādu nogalina:super:
Nesaprotu tos dzērājbraucējus:ulostot:

steinmanisk
Jā, džeks bija pamatīgā reibumā. Par to, kas tieši notika viņš nemācēja stāstīt - teica, ka neko neatceras. Labi, ka trāpīja kokā - turpat ir angārs, kur mazie pionieri trenējas džudo. Varēja būt arī sūdīgāk.

Vēl mēģināja sarunāt, ka fiksi ievelkam pie manis pagalmā, lai var pazust pirms kāds ir izsaucis policiju. :D Lieki teikt, ka viņa ģeniālais plāns neizdevās, jo ekipāža ieradās zibenīgi.

Kāds zina, kas draud par šādu triku no likuma viedokļa? Gan jau nekas baigi patīkams.

AF
Žēl ka stiprāk ar galvu neatstās, moš gudrāks paliktu.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

E46xd
Man tikai izskatās vai Airbag`i tā arī nav izšāvuši? :D

emc
Nav saliekta balka priekšā, pieļauju tāpēc arī neizšāva.
Love my e46! :love:

R-M
vai tad devēji nostrādā uz saliekšanos? manuprāt uz triecienu, ne?

Atgriezties forumā: