e46.lv

January 13 2026 01:45:59
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde
Sedan
Sedan
e46 studio photos
Onlainā
· Viesi: 30
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

@Jelgava
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Diski, riepas, flanči, skrūves
 Izdrukāt tēmu
Ziemas riepas uz 330d
Zii21
Germans rakstīja:

Kāds ir jūsu viedoklis ar M+S riepām visas sezonas garumā? Nevaru saprast vai vajag īsti ziemas riepas braukājot tikai pa Rīgu

M+S riepas reāli der tikai vācijai. lai gan pēdējās ziemas nav bijušas ar lielu sniegu tomēr ir daudz drošāk un patīkamāk ziemā braukt ar ZIEMAS riepām, kaut vai bez radzēm,bet mīkstā sastāva. un M+S vasarā vsp nekam neder,slīd lietainā laika

modjo
Vismaz pēdējos 10 gadus ziemai ir bijušas tikai M+S, kuras mūsu klimatam ziemai ir daudz labāk kà radžotās riepas. Vienkārši nevajag likt vecas un nobrauktas lietotās, bet pirkt jaunas ar labu proķi un nesagurušu gumiju:cafe:
M+S arī var būt ar vai bez radzēmWink
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Spelmanis
Man liekas ka visas ir M+S riepas, izņemot radžotās.

modjo
Kad pats pirku savas riepas, tad vismaz uz hankukiem bija M+S, kuras nopērkot jaunas varēja radžot. Radzēm bija paredzētie caurumi. Es kā bezradžu piekritējs, tajās šipus neiešāvu, un braucu laimīgs. Arì pēc EU likumiem radźotās paliek ar vien mazāk valstīs. Mums LV pilnīgi pietiek ar neradžotām labàm M+S. Radžoto efekts ir vienīgi pliksalā uz reàla ledus, bet ikdiena ir putra vai bruģis ar sapuvišām lapàm:D

krnls
es man liekas, ka neesmu redzējis ziemenes ne m+s

www.EsKaspars.lv
modjo
Man personīgi M+S ziemai ir :super:
Tajā pašā laikà pats pērku tikai jaunas, un braucu savas 5 ziemas.

darknmy
Germans rakstīja:

Kāds ir jūsu viedoklis ar M+S riepām visas sezonas garumā? Nevaru saprast vai vajag īsti ziemas riepas braukājot tikai pa Rīgu

ziemai vajag gaļimos diskus un pirkt MSkas kkādā depo. pats uzliku lietotas MS 8mm DOT [2012 gada] un braucu cauru gadu, bet nepatika skaļums viņām.
ziemai- ziemas, vasarai- vasaras riepas!

Germans
Palasot testus, domāju apstāties uz Nokian WR D3

Re5tepa
M+S = Mud +Snow.
visas ziemas riepas būs apzīmētas M+S.
ar ziemas riepām vari braukt arī vasarā, tik tur nekas labs nebūs - ātri dils un slīdēs.

vissezonas riepas, man liekas, ka var atšķirt tikai lasot ražotāja aprakstus.

micromix
Tas, kas der visam, neder nekam! Tas tak cir reižu jau izrunāts - vissezonas riepas ir hu**a. Un nevajag teikt, ka "man ir, un viss ir super!" (varbūt, ja neesi izbraucis no Rīgas visu gadu, tad nav tik slikti). Viņas labi netur ne ziemā, ne vasarā, jo tādas temperatūras amplitūdas nav paredzētas, un + vēl ir sliktas lietus laikā.
Radžotai ziemas riepai gumijai ir cietāks sastāvs, lai noturētu radzi vietā, kā neradžotai, līdz ar to praktiski radžota riepa kalpos ilgāk. Neradžotai riepai ir mīkstāka gumija, un ja nebrauc daudz pa ledainiem meža ceļiem, Rīgas variantam būtu piemērotāka noteikti, bet tas katra ieskats.
Un nevajag pirkt lētākās ķīnas ziemas riepas un teikt, ka super! Varbūt pa pļuru viņa iet labi, pateicoties protektora dziļumam, bet ziemas riepas kvalitāte veidojas no tā, cik labi ziemas riepa tur gan uz sniega, gan ledus, gan slapja, gan sausa asfalta - un ziemā tie visi ir sastopami. Un vasarā ziemas riepa ir krietni sliktāka par vasaras, gan uz slapja, gan uz sausa.
Uzskatu, ka mūsu apstākļiem vajag atsevišķi vasaras un skandināvu tipa ziemas riepas, radžu vai neradžu, izvēlas pats no braukšanas stila un apstākļiem.
Un m+s manliekas, ir uz visām ziemas riepām, kā ja Re5tepa teica.

darknmy
micromix taisnība, bet dažkārt uzcenojums, ko skrūvē augšā vietējie un tirgo vienu riepu vidēji par 150-250 ir vnk banānija!

jenchs
M+S ir arī uz daudzām eiropas tipa vasaras riepām, M+S nav rādītājs Wink Jābrauc tā kā paredzēts, vasarā ar vasaras, ziemā ar ziemas, jo katrai gumijai ir savs sastāvs.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu ŠEIT un AJmotorsports.lv oficiālajā mājas lapā
PM vai 2237[sešiviensseši]7

www.ajmotorsports.lv
Laumiic
Kurā sadaļā man jāmet šitas lūgums? - Kurš man var piedāvāt Dunlop ice touch uz r17 lētāk kā 160eur gabalā? :D

twitter- Laumiic
krnls
iemet man pm, rīt paskatīšos

www.EsKaspars.lv
modjo
Pats braucu ziemā uz viena auto Hankuki I Pike, otram I Cept. Abi tipiskà skujiņa. Pirku jaunas, bet nešipoju. Šipi der tikai pliksalam ar pliku ledu. Vienu divas dienas ziemā varu arì prātīgāk pabraukt, vairàk koncentrējoties. Riepas uz vasaru mainu laicīgi. Nezinu, varbūt Volvo kà skandinàvu auto, varbūt pats par sevi stabili labs ziemai, bet bembis man Xi, godīgi šipošanu pat neapsveru. Šipi pat poļos aizliegti. Ko, braucot paslēpot kaut uz Zakopani, būs riepas jàmaina, priekškam lieku čakaruhvz
M+S jaunas var droši pirkt, tikai pareizo proķi izvēlēties vajag. Palasīt testu rezultàtus arī Krievijà, un ņemt ciethvz

Laumiic
Modjo- tā runā tie, kuri, laikam, normālu ledu/sniegu nav redzējuši un dzīvo pilsētā un laukā no tās neizbrauc.. :D
Es labāk uzlieku šipenes un vismaz zinu, ka vot šitādā laikā uz māju tikšu!
inbox.lv/albums/l/la.janitena/14-09-2015/Kaisit-Ne-paldies-1.sized.jpg?1442422711

twitter- Laumiic
modjo
Tikai un vienīgi šim gadījumam šipi arī der, kad komunàlie strādā slikti vai aizmirst ka 11 gadus esam eiropà. Pat skandinàvi daudzi šipus vairs neliek.

Gedis
Uznāk jau laiks, kad riktīgi sasnieg, tad visu sniegu piebrauc un tad radzes ar ļoti labi noder. Ātri mums tos ceļus reizēm nespēj notīrīt Smile

strazdi
iesaku paskatities ari sailun ice blazers ar radzem 225/45/17
nemu jaunas uz brendu fona-letas, bet dara savu lietu godam
vispar nesaskatu jegu pirkt lietotas, ja sakarigas gumijas nak tik leti...
ir dargi pirkt lietotu:aiwa:

ivarings
Es paņēmu pagaiso ziem jaunas sailun blazers bet bez radzēm, 60€ gabalā 225/45 R17, Nezinu itkā jau bija ok, bet salīdzinot ar citroen berlingo 195/65 R15 Kleber jaunām ziemenēm un uz saab 9-3 205/55 R16 Kormoran jaunām ziemenem tad uz bmw tā braukšana ir pavisam citādāka, respektīvi galigi šausmiga! Iesaku ziemā vispār nebraukt, ejiet ar kājām labāk! :aiwa:
MOTOREĻĻAS, FILTRI, DZESĒŠANAS ŠĶIDRUMI, AKUMULATORI PAR VAIRUMTIRDZNIECĪBAS CENĀM! + free shipping
Tel. (+371) 26230101

Atgriezties forumā: