e46.lv

April 11 2026 01:47:44
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 65
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv minimeet 24.julijs 2012
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
Dzesēšanas sistēma, dzesēšanas šķidrums
INFINITE
Iesaku nomainīt izplešanās trauka korķi uz jaunu OEM.
Un kā jau modjo teica - pārbaudi izplešanās trauku, vai nav mata biezuma mikroskopiskas plaisas, kas uzsilstot un ieberot grīdā paveras un izgāž antifrīzu.
Pašam bija ķibele, ka zuda antifrīzs. Izrādījās, ka tieši zem izplešanās trauka savienojums bija sačakarējies, bet laida garām tikai kad kārtīgi ieber grīdā ilgāku laiku.

AF
Nu gluži OEM nav jēga korķi likt , pat lētie savu funkciju pilda, bet par pārējo piekritu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Haris46
Okei, izmēģināšu, liels paldies par ieteikumiem. tikai vēlviens jautājums, vai viņu var spiest ārā, ja esmu uzlējis par daudz viņu, pāri max līmenim.

AF
Loģiski padomājot laikam jā
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Haris46
Problēma turpinās, samainīju termostatu, ūdenssūkni pārbaudīju viss okei, salonā siltums ir, bet tāpat spiež ārā dzesēšanas šķidrumu, pataustīju radiatoru un apakšējo patruboku abi auksti? kādēļ tā? Termostats jauns magneti marelli.

AF
Vai nu neesi pienācīgi atgaisojis vai arī sistēmā rodas spiediens. Var uztaisīt noplūdes gāzu testu un parādīs , vai sistēmā ir izplūdes gāzes vai nav.

modjo
Tā gaisošana reizēm piņķerīga, un nav vienas dienas jautājums.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
Nu nestāsti, jebkura atgaisosana aizņem labi ja 30min

modjo
Domā visiem gaisošanas skrūve nenorauta, un tiešām termostati korekti virinās, korķi svaigi, un saprot reālus pamatprincipus šim procesam:naac:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Laacis
Jautājums par ūdenssūkni.
Kādas firmas un tipa labāk likt ( plastmasas vai metāla lāpstiņu) ?
piedāvājumā ir :
HEPU
INA
THERMOTEC
FEBI

Mikjelis
AF rakstīja:

Nu nestāsti, jebkura atgaisosana aizņem labi ja 30min

Ja zina kā. Ja nezina, tad diena paiet, un gaiss joprojām sistēmā. Man tā bija, un nekaunos.

Mikjelis
Laacis rakstīja:

Jautājums par ūdenssūkni.
Kādas firmas un tipa labāk likt ( plastmasas vai metāla lāpstiņu) ?
piedāvājumā ir :
HEPU
INA
THERMOTEC
FEBI

Tu tikai kasti atver, pie saņemšanas. Grosā pirku ar metāla, atbraucu, kastē ar plastmasas. Iespējas gaidīt man nebija, ņēmu kādu deva.

AF
Ja kas, BMW speciāli nomainīja metāla uz kompozita plastmasas jo metāla rotors slikti strādāja pie maziem apgriezieniem + bieži juka ārā.

takeshi
lieta tada ka dzesesanas istema nau spiediena, antifris nezud, kas varetu but pie vainas, un vai tas ir labi vai slikti, kadas var but sekas? mltors m54

uldisa
nu radiatora korķītis, termostats...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

takeshi
termostats ir jauns. lieta tada man korkim bija apaksa biku nolausta lidz blivej korkis 200bar, garaza metajas 140bar uzliku pameiginat to un tagad trubas pilnigi mikstas. tas varetu but ka tas korkis laiz ara gaisu? un vai taisniba ka korkis jaizskruve un tad jatgriez atpakal?

uldisa
jans korķis maksā 5eur (vai ir vērts krāmēties ar lietotiem?), korķis pēc aizskrūvēšanas nav vaļā jāskrūvē...u viņam blīvējošie gredzeni ir uz sāniem nevis apakšā. Pielejot pilnu sistēmu un spadot trubu varēsi saprast vai laiž garām vai nē...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

takeshi
nu sk. paldies pameginasu jaunedel.

takeshi
a ka tas korkis strada kada ir vina funkcija, kads var pastastit?

Haris46
Tad lūk kur arī ir Tava problēma, aizbrauc nopērc normālu jaunu korķi, kas ir ar spiedienu kādu paredzējis ražotājs konkrētajam modelim, nevis tādu, kas stāvēja mājās plauktā. viņš domāts lai uzturētu pareizu spiedienu dzeses sistēmā ar gaisa un tvaika vārsta palīdzību. Spiediens Tev ir vajadzīgs, lai paaugstinātu dzesēšanas šķidruma vārīšanās temp, respektīvi bez spiediena ātrāk sāks vārīties dzeses šķidrums. labojiet, ja kļūdos.

Atgriezties forumā: