e46.lv

December 10 2025 17:07:40
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 56
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv minimeet 4.aprilis 2013
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
JTR e46
JTR
Baigi sen neesmu nekā rakstījis te, īsti arī nebija, ko rakstīt, nekas netika darīts, izņemot standarta lietas, kā eļlas un filtra maiņa. bet nu jā pagājušo otrdien mani panāca rezultāts salauzts aizmugurējais bamperis:
s017.radikal.ru/i407/1302/4f/11cf3d9c5fd4.jpg

treštdien sāku domāt, ko darīt ar bamperi, remontēt vai jaunu ņemt, kamēr domāju mašīna izdomāju atpūsties uz valentīndienu un vēl kādu ilgāku laiciņu - nolūza "шкив коленвала", nezinu kā viņš latviski saucās, kr4 rats uz generatora, kas griež siksnas, tā viņš izskatās:
www.autobobr.by/image/shop/14999/164365_image1.jpg

HeInomen
Kloķene vesela, vai tai arī finišs?

JTR
kloķene itkā vesela(cerams), tas rats izskatās, ka no vecuma vienkārši nolūza, jo saplīsa vidējā gumija(demferis) un rats nokrita, bet pats vidus stiprinājums palika pie generatora. kā arī noplīsa viņa man brīvgaitā, kā rezultātā arī neizskatās, ka neko citu neaizķēra.

Rizhijs
Bamperu tur sachiniit ka divus pirkstus apmiist Smile

JTR
nu tik viegli jau laikam nē, jo tur viens caurums izsists un k-kādas 3 plaisas aizgāja un vēl tie sensoru turētāji uz bampera aplauzti, bet nu jā cik sapratu no tā, kas remontēs, tad nekā diži grūta tur nav, labojams ir, vajag taisīt Smile

edw
Stikla Šķiedra, siets, lodāmurs un done Smile

Fermeris
Man arī tas demferis saplīsa pagajušo gad, jauns ap 50-70 ls, nomainīt grūti jo to skrūvi nevar atskrūvēt ar ko viņš pieskrūvēts, bet ja ir pneimatniskā pistole (jaudīga, ar ko smagajiem riepas skrūvē) tad var atskrūvēt Wink Tikai tā man sanāca viņu vaļā dabūt :D
Twitter: @Fermeris
e46.lv/images/watermark.png

HeInomen
atpakaļ tā pat piešāvi to skrūvi?

ArtE46
+ vel līme jāuzgāž
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

JTR
Fermeris 50-70Ls? tas jau laikam ķīnietis, man 140Ls pateica, nu itkā dabūja lētāk rezultātā un cik esmu dzirdējis tad cenas ir no k-kādiem 130 līdz 170Ls. Smile

HeInomen es aizdzinu uz servisu, šodien teica, ka laikam būšot gatavs, bet vakar biju iebraucis, viņi diezgan ilgi nomocījās un vēl nesanāca skrūvi nodabūt nost.

+ vēl servisā konstatēja vēl vienu problēmu, kāpēc man aķītis dažreiz arī ātri nosēdāt, man radiatora ventilators izrādās dažreiz slēdzās iekšā, kas mašīna nav iedarbināta, nu paskatīšos kā tagad būs, cerams, ka nesēdīsies vairāk aķis tik ātri. Smile
Mainījis(usi) JTR, 19.02.2013 16:44

HeInomen
ArtE46 rakstīja:

+ vel līme jāuzgāž

Tagad skaidrs, kapēc tās kloķenes viņiem lūzt :aiwa:

japanitis
Klokjvaarpstas skriemeli ja ir laiks chakareeties tad var meeginaat ar pistoli sist valjaa!!!:D:D
Vieglaak ir uz paceelaaja pacelt, nokjiilee spararatu, varatoks un gara truba!Tas aiznjem apmeeram 5min un skriemelis ir valjaa!!!!!

ArtE46
HeInomen rakstīja:

ArtE46 rakstīja:

+ vel līme jāuzgāž

Tagad skaidrs, kapēc tās kloķenes viņiem lūzt :aiwa:

bet vismaz pa ceļam nepazūd un kloķenes galu nenočakarē:shura:
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

M3R
es jau teiktu ka tu esi apchakarēts :aiwa:
e46.lv

e46.lv
Fermeris
JTR rakstīja:

Fermeris 50-70Ls? tas jau laikam ķīnietis, man 140Ls pateica, nu itkā dabūja lētāk rezultātā un cik esmu dzirdējis tad cenas ir no k-kādiem 130 līdz 170Ls. Smile

Nu nezinu, man teica ka tā esot normāla cena un ka tas nav pats letākais :D Redzēs cik ilgi turēs Smile
Twitter: @Fermeris
e46.lv/images/watermark.png

edw
Eparts sākot no 64ls iet :D

JTR
hmmm es paskatījos epartā priekš mana tur cenas sākot no 85ls beidzot ar 150ls, nu ir vēl viens k-kāds par 44Ls. Smile

M3R
Es kad nemu kkadu neorginalo, bet kas razho prieks bmw ar izslipetu detalas nr, pie mums veikala bija kkadi 90ls
e46.lv

e46.lv
edw
JTR rakstīja:

hmmm es paskatījos epartā priekš mana tur cenas sākot no 85ls beidzot ar 150ls, nu ir vēl viens k-kāds par 44Ls. Smile

Nu gribi teikt ka vecajam D ir dārgāk kā jaunajam? :D

JTR
da nē, vecajiem pats lētākais 44ls, kā arī jaunajiem dārgākais ir 170ls kr4 par 20ls dārgāks gan lētākais, gan dārgākais Smile

Atgriezties forumā: