e46.lv

April 11 2026 01:25:45
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 compact press photos
Onlainā
· Viesi: 59
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Dazzle '99 328Ci
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
дешевка #1
modjo
Jā, skatos situācija uzlabojās, māk gan skrūvēt, gan galva strādā. Desmit gadus atpakaļ gan visi gribēja būt biznesmeņi vai vismaz šrotisti, juristi, grāmatveži, un citi neradoši speciālisti.
Te viss sanāk:naac:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
uldisa rakstīja:

AF - Vecie aiziet - nāk vietā jaunieSmile prieks, ka šī suga neizmirst!:super:

Tāpēc jau brīnos, jo pēdējā laikā skatoties uz forumiem un čatiemz liekas ka jaunie nemaz apavus šņorēt nemāk.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Lauriss
AF rakstīja:

Diezgan nopietni skrūvē, no kurienes tāds skils?

Informācijas par e46 jau diezgan daudz ir, vajag tikai rakt, skatijos gan Tisā gan bimmercat, kā arī youtube nāk talkā, pats pēc profesijas neesmu mehāniķis, esmu elektroinženieris skruvēšana tas tā priekš sevis.

Paldies visiem, par pozetīvajiem komentiem, patīkami ka arī citi novērtē to ko dari. Wink

Lauriss
Mašīnai beidot pareizās pēdāļu setups :D

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200228-224408.sized.jpg?1583157272

Ātrumkārba ar vietā
inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200301-220351.sized.jpg?1583157322

pa lielam palika tikai sīkumi, doma šonedēļ pabeigt visus darbus, bet redzēs kā būs ar laiku, vēl jau visādi sīkumi ir ko darīt.

AF
Lieliski- lieliski!!
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Lauriss
Vakar pabeidzu projekta interesantāko posmu, automāta izdzēšana no vehicle order, šo pasākumu veicu ar NCS expert. netā atradu feinu manuāli tieši PFL mašīnām:
https://forum.e46...mp;page=17

Vienkāršoti sakot EWS un KMB blokos jāveic izmaiņas, lai vadības bloki uzskatītu, ka automāta vairs nav.

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200303-210327.sized.jpg?1583304237252
Divi datori jo mazākajā savienojums kautkā negāja, izmantoju viņu, lai manuāli lasītu.

Tātad samainīju to hex kodu pierkatīju izmaiņas EWS un KMB vadības blokos un uztaisīju to factory reset blokiem, bet man nebija krēslu līdz ar to SM seat memory bloks nebija pieejams, un reset apstājās pie šī bloka ar error, eju šķilt a klusums mironis vispār negriež, domāju ko darīt, atcerējos ka vienā video puisim arī bija bēda ar error bet viņš varēja pielaist mašīnu, ok domāju noņemšu kļūdu panelī un tad skatīšos tālāk, resetēju katru bloku pa vienam līdz SM un tas kārbas error pazuda, un tad arī sāka starteri griest un pieleca mašīna.

Lauriss
Uztaisīju salīdzinošo testu, kā mašīna gāja ar automātu un kā iet ar manuālo kārbu un 3.45 reduktoru.
Rezultāts priecē kautkur aptuveni par divām sekundēm ātrāk kā ar automātu Smile

Automāts 0-100

Manuālis 0-100

gpower
neesi mēģinājos telefona aplikācijas 0-100 izmērīšanai?

Lauriss
Varētu pamēģināt, bet man liekas, ka telefonam ir neliela aizture uz to ātruma mērīšanu vismaz pēc Waze skatoties.

Galvenais jau, lai pašam prieks, ka mašīna iet drusku labāk. :D

modjo
Fufelis tās telefona aplikācijas. Katru reizi savs cipars:D

anoance
Noteikti fufelis. No labākā/lētākā gala labs ir dragy, bet tā pat ap 150€. Uz lētākiem nav īsti jēgas pat skaīties, vai tērēt laiku uz mērīšanu.

Ar hronometru būs tik pat precīzi :D

Lauriss
Sveiki Forumieši!

Bēda tajā ka neatbild ECU.
Gribēju uzrakstīt Euro2 uz ECU Caur WinKFP fails smuki ielādējās līdz galam taču pie 100% kad visu ielādēja parādīja erroru precīzi neatceros, bet ganjau checksumma nesakrita un piedāvāja par jaunu rakstīt ECU es nospiedu no un tagad ECU vairs neatbild pieļauju domu ka sūdīgs fails bija.

Varbūt kāds var piedāvāt citu ECU vai atdzīvināt veco ECU par jaunu ierakstot programmu.

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200415-172218.sized.jpg?1586965968

AF
+371 26 447 165 Turbochips, visdrīzāk varēs pamodināt tavu esošo

Lauriss
Paldies AF sazvanījos mēģināsim kautko izdarīt lietas labā.

Lauriss
Gribēju padalīties ar to kā man gāja ar ECU reanimāciju,

Pirmām kārtām neviens nav īsti ieintresēts tev palīdzēt, ja situācija ir nedaudz ārpus ierastā un tam jau nav gatavs šablons kā to izlabot.

Šīsdienas Zelta vārdi "tu tāpat nevarēsi man samaksāt tik cik es gribētu par to darbu" Come ON normāla atieksme pret potenciālajiem klientiem.

Tikai viens cilvēks bija reāli gatavs palīdzēt bet par to arī gribēja adekvātu samaksu, tākā nebiju gatavs vilkt mašīnu uz Rīgu tad tas atkrita, un arī cena atturēja diezgan.

Beigās ieķēru BU vadības bloku ar EWS bet nebija atslēgas, itkā nekas traks uztaisīja man atslēgu servisā imobilaizera čipiņu un braucu mājās.

nu salieku visu uz mašīnas nekas neiet protams EWS esošais win kods nesakrīt ar ECU win kodu un atslēga ar nestrādā ar EWS karoči viss slikti.

Nu neko atlika vienīgi mēģināt pacelt veco ECU, nosēdēju kādas stundas četras vai piecas bet beigās jau sanāca un ar visu EURO2 .

Tākā šīs dienas atziņa ja gribi kautko izdarīt dari pats, jo visiem ir pie kājas tavas problēmas.

Lauriss
Pēc sajūtām pārejot uz EURO2 liekas ka mašīna palika atsaucīgāka un patēriņš ar nokritās, bet vēl jāpabraukā, lai saprastu īsti.

krabiz
Lauriss rakstīja:

Šīsdienas Zelta vārdi "tu tāpat nevarēsi man samaksāt tik cik es gribētu par to darbu" Come ON normāla atieksme pret potenciālajiem klientiem.

Nekādā veidā neatbalstu šādu "klientu servisu", bet ļoti labi saprotu pakalpojumu sniedzēju. Par kvalitatīvu un it īpaši nestandarta problēmu risināšanu attiecīgi maksāt gatavi ir ļoti maz cilvēku, daži pat nekaunas vēl kko stulbi iekomentēt pirms nomet klausuli.

Toties galā pats tiki ar visu galā, kas vienozīmīgi + pašam :super:
Mainījis(usi) krabiz, 17.04.2020 17:17
netaisi gateri

Lauriss
Sveiki visiem, kādu laiciņu nekas nav rakstīts, bet sadarīts gan ir.

Uzdāvināja man Alpaine Wooferi, tad nu vajadzēja iestutēt viņu kupejā.
Izdomāju ka varētu ielikt viņu tur kur aizmugurē elkoņbalsts, kā reiz pēc diametra viņš tur ideāli pasē.
Tad nu ķēros klāt un uztaisīju caurumu krēslā.

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200512-211452.sized.jpg?1590040624

Izmantoju vītņukniedes, lai pieskrūvētu subi pie krēsla:

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200512-232724.sized.jpg?1590040675

Liekas diezgan ok izskatās.
Tālāk sekoja pastūža meklējumi, mans budžets bija līdz 50 eiro, daudz nav bet baigi negribējās investēt šajā projektā, pa to naudu jaunu nopirkt nevar tākā meklējam otrajā tirgū, ievēroju ka Liepāja ir pastiprinātāju dīleru galvaspilsēta, lielākais vairums sludinājumu ir no turienes, cenas labas, bet bail sūtīt no turienes.
Pagāja nedēļa un neko prātīgu neatradu pie mums uz vietas visi daudz grib par pastūžiem, bet tad vienu dienu ieeju ssā un re Ogrē viens puisis pa 25 eiro tirgo divkanālnieku, uzreiz zvanu viņam un vakarā jau tiku pie šāda te pastūža:

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200518-192448.sized.jpg?1590040721

Tā kā OEM maģim nav RCA izejas izmantoju Hi inputu, bet nebija štekerīša viņam.
Nācās izdomāt risinājumu kā pielikt vadus, izmantoju šādus te presējamos galus:

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200518-223403.sized.jpg?1590041196

un šādi izskatās sasprausti Hi input ligzdā pielīmēju viņus ar epoksīdu lai nekrīt laukā:

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200518-223342.sized.jpg?1590041251

Saliku visus uzgalīšus un šādi aptuveni izskatās uz krēsla:

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200518-232628.sized.jpg?1590041281

Nākamais solis jāpieskrūvē mašīnā pastūzis tur ar izmantoju vītņukniedes jo tas bleķis nav pārāk biezs un samarezi ar nav variants:

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200519-191533.sized.jpg?1590041396
inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200520-223648.sized.jpg?1590041517

Saliekot visu vajag notestēt ieslēdzu iekšā, bet woofers neskan, pagriežu vairāk gain sāk kautkas skanēt bet ļoti švaki, sāku pētīt manuāli un izrādās ka jāizmnto šāda slēguma shēma:
inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/sl-gums.sized.jpg?1590041767
inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/slegums2.sized.jpg?1590041868

Nekad iepriekš nebiju saskāries ar šādu slēgumu signāla ieejā.

Bet kad pārtaisīju slēgumu sāka viss skanēt ideāli.
Beigās satinu visu ar filca lentu lai vadi izskatās vairāk kā OEM pravodka un arī negrab pie basa:

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/IMG-20200520-223452.sized.jpg?1590041973

Skanējums pielnībā apmierina skan kvalitatīvi un bagāžnieks ar nezaudēja savu apjomu, jo nebija kaste jātaisa, šāds variants ļoti labs gan sedaniem, gan kupejām.

modjo
Šī būtu laba pamācība pie Audio Uzlabošanas topika. Tā jau tehniski pa smuko:naac:

Lauriss
Ir doma sataisīt glāžu savilcēju mašīnia no apaļas caurules, doma aptuveni šāda, redzēs kā sanāks realizēt:

inbox.lv/albums/l/lauris_pastars/E46_coupe/bar.sized.jpg?1590471272

Atgriezties forumā: