e46.lv

June 16 2026 15:13:30
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 14
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Dazzle '99 328Ci
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
AF’a missile
AF
Nu šis auto ir tik daudz jāts, ka drusku atslogot glāzes nenāktu par ļaunu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

reinis28
maize rakstīja:

jēga motortelpu piegružot ar alumīnija bundžu izstrādājumiem..

Glāzes staigā, un pat ļoti, komentārs absolūti nevietā.

AF
Nē, maize vairāk par to, ka šī atsaite ir švaka, pa lielam jau tā ir, bet nu kaut kādu kapeiku tas dod.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

AF
Viens no trūkumiem kas besīja novērsts
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/18-08-2009/IMG-20200301-144051.sized.jpg?1583070858
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/18-08-2009/IMG-20200301-144813.sized.jpg?1583070939
Cerams ka nenopizģīs.

ElvijsR
Gadus Beck, mātes ixam ieliku Ķīnas stikliņš, no rīta bij pie mašīnas abi sadauzīt :D

AF
Bet ziema ir beigusies un plānā ir cits sapņu auto, tākā laikam jāšķirās no konkrētā funn cāra. Īsāk sakot šitais iet uz tirgošanu!
Pagaidām tirgošu forumā , varat kādam ieteikt, pašērot u.t.t
Apraksts:
BMW E46 328i 1998.gada
M54b30 swaps, ar perfektu motoru - cilindros nav neviena skrāpējuma un hons ir perfekts.
Sarkans ādas salons ar apsildi.
Lūka, melnie griesti.
Mpack piekare ar poli buksēm.
Stūres leņķis palielināts ar šaibām.
Svarka, sporta stūre un noslēpta hidra, komplektā nāk open reduktors un normāla stūre - tākā var mierīgi sipāt street klasē.
Nekas nesulo un negaudo, ir nelieli virspusēji rūsas pleķīši apakšā , bet kopumā auto ļoti labā tehniskā stāvoklī un iet ļoti labi labāk par citiem 330i ar kuriem bija saskarsme.
2500€

AF
Auto šodien nonāca cita censoņa rokās, lai viss viņam izdodas un auto sniedz prieku un rezultātus driftā.

Atgriezties forumā: