Navigācija
Reklāma
Gadījuma bilde
Onlainā
Random user photo
Tēmas apskats
|
AF got Long BMW E38
|
|
| Cristorf |
Publicēts 30.04.2020 10:10
|
|
Offline Ieraksti: 145 Reģistrējies: 23.03.2014 Dzīvesvieta: Alesund Brauc ar: spaini kuram fēns |
Sveikts ar pirkumu ,lai labi ripo! Interesanti būtu redzēt ,kādu bildi, kā šis koferis ietilpst žiguļa izmēra garāžā,nesanāk pamatā skrūvēt ārā tagad?![]() Kādi plāni uz šo auto? ''sleepersemīrs'' kurš paātrinās 4 sec. no 0-100 ? |
|
|
|
| ozo_touring |
Publicēts 01.05.2020 14:50
|
|
Offline Ieraksti: 19 Reģistrējies: 13.11.2016 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: 320 touring / renault master |
Izskatās labs aparāts! Nebūs Twin Turbo v12? ![]() |
|
|
|
| AF |
Publicēts 02.05.2020 09:03
|
|
Offline Ieraksti: 8569 Reģistrējies: 21.07.2012 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: 318d |
Nē nē , nekas tuningots baigi nebūs, tam auto vērtība ir tikai stock
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man ![]() |
|
|
|
| AF |
Publicēts 02.05.2020 13:55
|
|
Offline Ieraksti: 8569 Reģistrējies: 21.07.2012 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: 318d |
Kamēr gaidu detaļas, sataisu sīkumis, kā vakūma caurulītes samainu un kaut kā piestiprināju VNZ, jo japānas tirgum paredzētais oriģinālais rāmis galīgi nesapasēja.![]() ![]() Lai nemestos acīs, oem polsterīši apkārt skrūvēm nokrāsoju ar marķieri melnus.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
|
|
|
| ElvijsR |
Publicēts 02.05.2020 19:15
|
|
Offline Ieraksti: 35 Reģistrējies: 13.05.2015 Dzīvesvieta: rīga Brauc ar: Ar electroskūteri |
Glauns auto ![]() |
|
|
|
| uldisa |
Publicēts 02.05.2020 20:49
|
|
Offline Ieraksti: 4052 Reģistrējies: 19.10.2014 Dzīvesvieta: Ogre Brauc ar: BMW R1200RT F20 120i |
galvenais, lai nikosils nav norauts - perējais skrūvēšanas jautājums...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu
![]() Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!! ![]() |
|
|
|
| AF |
Publicēts 03.05.2020 17:04
|
|
Neskatoties uz mazo nobraukumu, milzīgais, karstais klucis un sausais klimats visas gumijas blīves ir pārvērtis plastmasā, tā ka pat nodabūt vajag kaltu.![]() Sapucēts arī ieplūdes kolektors.
|
|
|
| uldisa |
Publicēts 03.05.2020 20:22
|
|
Offline Ieraksti: 4052 Reģistrējies: 19.10.2014 Dzīvesvieta: Ogre Brauc ar: BMW R1200RT F20 120i |
endoskopu cilindā ielaidi?
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu
|
|
|
| AF |
Publicēts 03.05.2020 20:27
|
|
Nop kkā negribējās pie nākamās maiņas to izdarīsu
|
|
|
| uldisa |
Publicēts 03.05.2020 21:23
|
|
pie kā maiņas? mašīnas? vai dzinēja? pats tak zini par šiem dzinējiem... BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu
|
|
|
| AF |
Publicēts 04.05.2020 09:57
|
|
Sveču, da atfisies jau tā gulēt grūti
|
|
|
| AF |
Publicēts 04.05.2020 13:57
|
|
Jāsalīmē durvju apdares, kurām līme nokalta ![]() pati līme gan kā MomentLīme, jākasa nost ar spēku. lai paguļ balstā guļus.
|
|
|
| AF |
Publicēts 15.05.2020 23:34
|
|
turpinu gaidīt galvenās daļas, pa to laiku daru visu iespējamo.![]() samainītas galvu skrūves ![]() ![]() protams sadalītājiem ir 22 gadi, un manāmas lietojuma pazīmes, laikam nomainīšu. ![]() lukturiem samainītijauni oem vadu komplekti, pārlikts stars uz EU (viens klikšķis) un nomainīti pagriezieni uz USdm ar hroma lampiņām, vienmēr tādus gribēju. "Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
|
|
|
| gpower |
Publicēts 17.05.2020 13:44
|
|
Offline Ieraksti: 311 Reģistrējies: 19.03.2013 Dzīvesvieta: Sigulda Brauc ar: e46 320D |
Kaut kur redzēju, ka no Japānas viņus ved arā kastēs kā lego un tad liek atpakaļ kopā? Kā dabūji tās nolūzušās skrūves ārā? |
|
|
|
| arturs007 |
Publicēts 17.05.2020 13:55
|
|
Offline Ieraksti: 676 Reģistrējies: 29.07.2015 Dzīvesvieta: Rīga |
gpower rakstīja: Kaut kur redzēju, ka no Japānas viņus ved arā kastēs kā lego un tad liek atpakaļ kopā? Kā dabūji tās nolūzušās skrūves ārā? Krievijas tirgū tas izplatīts, lai ievedmuita nav jāmaksā par mašīnu kā veselumu |
|
|
|
| AF |
Publicēts 17.05.2020 16:05
|
|
Jā, tā dara Krievija , jo tad muitu maksā kā par detaļu nevis auto. Pie mums tādu auto nav iespējams reģistrēt. Skrūves izskruvejās ar plaķenēm. "Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
|
|
|
| AF |
Publicēts 21.05.2020 22:18
|
|
![]() Nu protams ne bez tādiem stulbiem pārsteigumiem. 2h pisiena un sanāca izdabūt ārā. ![]() Jauni aizdedzes sadalītāji un vāki, tadi paši kā uz m30/20 tik 2x, mainīt īsti nevajadzēja, bet nu sliktāk nebūs. "Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
|
|
|
| AF |
Publicēts 31.05.2020 15:44
|
|
Nogaidot mēnesi ieplūdes blīves , tā arī nesaņemot pusi no tām izlēmu ka yolo, salikšu uz vecajām + bmw oem hermētiķis![]() Plaisas izborēju, sapildīju ar to līmi-hermētiķi, lai saprot pārējie, bmw hermētiķis paredzēts jaunajiem N tipa motoriem blīvju vietā, ļoti atgādina škidro gumiju un tur lielu temperatūru. Viss izkatījās cerīgi, bet huju, protsms saliekot visu gaisu piesūc tāpat viens stobrs jobanvrot....Labi, atnāks tad nomainīšu, kas tur, pàris dienu darbs. Atgaisot to dinozauru arī ir pacietības māksla, kādas 5x gaisoju, jau rāvu stresu ka to ēr galvas blīvēm ir pesda un .... kur ir mana vazelīna burka. Bet uztaisot gas leakege ķīmisko testu vairākkārtīgi rezultāts bija negatīvs, tas priecē. Maxixt nomierināja, ka šo motoru gaisot ir pisiens, un lai tik turpinu pisties , nu galā sanāca.Aizbraucu uz skati rīgā, nu protams te vienmēr klaunu parāde, jā nepatika horizontālais stars, gāju pie vecākā, nē Vītola tur nebija, bija plikpaurains gnoms, kas uz manu lūgumu atnākt un apskatīties kapēc mans horizontālais stars japānim neder kā tas der autiņiem no USA, uz ko saņēmu atcirtienu uzbrauciena formā kapēc es vispār uz skati braucu, ja man sākumā jāiziet pārbūve (tipa no labās stūres uz kreiso) pietam to atcirta nemaz neredzot auto - profesiAnālis ibio.Nokāpjot protams arguments bija, ka taisno staru nevar, prasu kapēc no USA importētiem auto ar taisno staru var, a citiem nevar? Uz to argumentu nesaņēmu, raustīja plecus , bet atvilka likumu, kurā rakstīts ka tas darbojas automobīļiem ar pirmo reģistrāciju līdz 2001.gadam, lol dude, man auto ir 1998.gada izlaiduma, viņi sāk uztāt ka auto bija jābūt lv reģistrētam līdz 2001.gadam , kas tulīt pat neizturēja manu kritiku un jauku vārdu par viņu kompetenci un lasītprasmi Tālāk sāka rādīt uz manu lukturu staru uz vārtiem, uzdevu atkal tupu jautājumu, vai vārti viņiem ir reāls pārbaudes instruments? Jo sanāk man garāžas kooperatīvā ir veseli 300 tādi instrumenti ![]() Ar šību seju inspektors sāka man rādīt uz lukturu pārbaudes ierīci kurā var redzēt vēl labāk, pieejot un apskatot to es ieraugu, ka ierīcei ir sadauzīts spogulis un protams par to aizrādu, ka ar tādu ierīci var sipāt taisni man kko rādīt. Seja inspektoram sagriežas un izspļauj frāzi - neinteresē, maini lukturus un viss. Līmenis... Zvanot uz csdd pārbūvju biroju man arī argumentēti nevarēja atbildēt kapēc no USA importētiem auto taisnais stars der, bet citiem neder... laikam pierādīt kko banānijā par dubultajiem standartiem ir aplami, un skati gribās ātri, tad izlēmu ka jāpārtaisa žalūziju un viss. Sazinājos ar Lukturiem.lv aka Roņi RD kuri esot labi profiņi šajā lietā, saņēmu atbildi ka pārtaisīt var, var arī nopirkt atsevišķi žalūziju, vajadzēja pagaidīt tik kamēr atradīs vai ir. Gaidu atbildi joprojām kopš piektdienas, pa to laiku MaxIxt man žalūziju pārmetināja uz otru pusi, saliku lukturus, aizbraucu noregulēju tos, stars perfekts, 6dien no rīta aizbraucu uz skati siguldā, jo rīgā rindas + profesionāļu līmenis ir apbrīnojams, tad pārbaudot auto atkal viss čotka, + inspektors uzklausot manu problēmu izteica minējumu, ka citiem lukturiem kuriem ir funkcija pārslēgt staru varētu nederēt tapē, ka tas ir laicīgs risinājums, bet ne pastāvīgi, kaut arī visi lukturu E sertifikāti atbilst, tad nu jautājums tomēr paliek neatbildēts.. Bet nu šā vai tā, attieksme siguldas stacijā ir daudz jaukāka, nevis kā pret pidaru ar BMW. ![]() Pirmie simti Km norullēti, priekšā atbalsti izjāti kā laipnā zaļumballē, stūrēt pretīgi. Par laimi pārējais itkā viss ok, iet itkā normāli, nekas nepil un nesulo. Patēriņš ar manu braukšanu vidējais 17L Jāsinhrozinē visi auto bloki, lai pazūd klūdas par ABS, jo tie tika aizdoti baltā 750IL problēmu meklēšanā, un laikam kautkas izsinhronizējās. Sēdinātās atsperes pasūtītas. Piekares daļas arī gaidu. Tuvākajā laikā jānomaina arī kārbā eļļu un reduktorā. "Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
|
|
|
| emc |
Publicēts 01.06.2020 08:41
|
|
Offline Ieraksti: 534 Reģistrējies: 14.01.2015 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: FL e46 330i E98+LPG |
Mjā... par CSDD pilnīgs vājprāts. Sanāk, ka nav īsti kam par viņiem sūdzēties, jo sūdzības izskata tad paši.
Love my e46!
![]() |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 01.06.2020 14:42
|
|
Offline Ieraksti: 12191 Reģistrējies: 30.01.2012 Dzīvesvieta: Detroita Brauc ar: E46 330 XI (E98 +LPG), 320 I, S80 3.2 (E98 +LPG) |
Tie csdd stāsti ir visai pamācoši, un nervu šūnas kairinoši. Patīk bruğis, arī gribu tādu bildi
![]() |
|
|
|
| Atgriezties forumā: |

Interesanti būtu redzēt ,kādu bildi, kā šis koferis ietilpst žiguļa izmēra garāžā,nesanāk pamatā skrūvēt ārā tagad?

jobanvrot....
, nu galā sanāca.