e46.lv

April 11 2026 01:36:37
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 60
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv minimeet 13.03.14
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
BMW e46 323ci Projektiņš - lētucis
elvo3d
Hey, nezinu vai postēšu daudz, bet principā gribētos padalīties savā pieredzē, kas nāks nākotnē un varbūt arī dabūt kādu labu ieteikumu. Nu tad esmu iegādājies sev supppper populārās un perfektās spaiņa krāsas kupeju. Kupeju jau gribējās sen un kad beidzot kaut, kas cik nu cik pieejams parādījas, nu tad ķēru ciet. Ieķerta ir 2000. gada kupeja 323ci ar M52TUB25, kas ir sagāzēts - forši, pa trasi pa lēto :aiwa:
Kāda tad šī "projektiņa" lielā doma ir? Doma ir kaut kad startēt driftā street klasē. Ko es māku - neko! Mana pieredze ar "driftu" ir jokošanās ziemā vai nu ar savu 2.0d e46 vai ex X-drive F11, ko mazleit ir apnicis "lauzt"
Nu tad, kas ir izdarīts? Nekas daudz.
1) Nomainītas sveces - NGK LPG LaserLine
2) Sākts modificēts vadības bloks. Pirmā modifikācija, launch control - to tiešām ir ļoti vienkārši izdarīt.
No bildēm:
i.imgur.com/k7szAr9.jpg
i.imgur.com/10bOsIB.jpg
i.imgur.com/wWoNQdZ.jpg

Ko tad es gribu izdarīt?
Nu man ir pavisam stulba doma - izmēģināt visādus lētos ebay šitdaļas, lai Jums tas nav jādara. :hourra:
Bet protams ir lietas, uz kurām negribās baigi židot, tapēc, ja kādam ir kāds normālāks koiloveru kits vai sēdītāntas atsperes - hit me up.
Kas vēl. Gribu kaitināt ōmes un piecelt mazus bērnus, tapēc mēģināšu kartes samodificēt prieks pop and bang/popcorn kā nu kurš sauc. (Varbūt, ja gribat kādu detalizētāku aprakstu kā to dara, to varu uztaisīt)
Tad tuvākajā nākotnē arī dažādas salona daļas tiks ārdītas ārā, tākā ja kādam kaut ko vajag, droši rakstiet, ļoti liela iespēja, ka par aliņu vai kādu labu ieteikumu atdošu..
Kas vēl? Plānā ir nomainīt ieplūdes kolektoru no 3.0i un sadaleni no 3.0i, ja kādam ir uz tirdziņu - rakstiet.
Īsumā laikam viss, ceru, ka būs interesanti, man noteiktu būs Smile

modjo
Ja pareizi atceros, tad 2.3 bija nožņaugts 2.5 deforsēts dzinējs. Ampelēties ar 3.0 būtu patīkamāk, bet tur daudz roka jāpieliek, un arī eurorublis.
Lai labi ripo un braukt ir prieks!
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Lauriss
Sveiks!

Pirms laiciņa taisīju līdzīgu projektiņu, bija interesanti.
vēl aizvien braucu ar to kupeju, tāds kā Daily drift car.

Vis lielākais jūtamais gain bija uzliekot m54 ieplūdes kolektoru, bet tur ir nianses, nepieciešams uztaisīt pārejs plāksni uz M52 droseli, iesaku taisīt no alumīnija, lai nebūtu problēmas ar vacum leak.
Lai būtu max ieguvums no kolektora ir rārediģē degvielas kartes, vanos kartes un Disa flap darbības režīmi, ja to visu sadara tad iegūsi ap 190hp.

nākamais pārej uz vienāda garuma izplūdes kolektoru tā saucamo zirnekli, jo šis gads ļauj iziet skati bez katlizatoriem, līdzarto vadības bloks jāprogrammē uz Euro 2 izmešu normu, iesaku jo auto palika krietni atsaucīgāks uz gāzes pedāli, tas gan nedeva baigo jaudas gain, bet pēc sajūtām vieglāk uzņem rpm.

Likt popkornu nerekomendējas uz auto ar katalizatoriem, vienkārši viņi tiks iznīcināti ar laiku.

Sadales vārpsta no 3.0 arī iedos papildus jaudu, bet atrast viņu ir grūti,skatijos rrr.lt bija pa 200EUR.

Iesaku salikt pastiprinošās plākses aizmugures tiltam, un glāžu savilcējus priekšai aizmugurei, tas diezgan jūtami uzlabos vadāmību līkumos

Vēl viens lēts drift moda ir aizmugurē sataisīt agresīvāku savērsumu uz iekšu, normas robežās riepas neēdīs bet iemest sānslīdē un vadīt būs vieglāk, arī pa šoseju braucot mašīna labāk centrējas.

Atgriezties forumā: