e46.lv

December 10 2025 17:09:20
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 touring press photos
Onlainā
· Viesi: 58
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo
Tēmas apskats
e46.lv » Sarunas » Pasākumi
 Izdrukāt tēmu
Kopējs sabrauciens
ArtE46
tak tā arī vajadzētu sadarīt, ka sadalīt pa sejām kas un ko sagādā/sagatavo galdam.
jo es savus pelmeņus ēdīšu pats:lol:
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

Rizhijs
Ja,kas blakus ir ljoti garshiiga kafeijnica par labam cenam Smile

MRK
24/7 strādā? ja tā, tad tas domāju ir risinājums.. Pfft
e46.lv/images/watermark.png

Fermeris
Ja nemaldos tad strādā līdz 21:00 Wink
Twitter: @Fermeris

Andris
ļoti labs risinājums būtu, ka vaijadzētu sadalīt pa sejām kas/ko gatavo/sagādā galdam :super: ....lai nesanāk tā, ka čipši ir uz urrrā un katrs ar savu maizīti nolien tumšā stūrī un ēd kamēr citi mutē neskatās :lol:

edw
Beigās būs tā, ka lētāk būtu bijis paņemt galdu :D

Kristapito
Kurš būs tas uzņēmīgākais, kurš uztaisītu te sarakstu ar to ko vajadzētu priekš galda un tad katrs piesakās , kas to sagādās.

japanitis
Liepinj, ko Tu sagaadaasi???:lol:

Kristapito
Ko vajag to arī sagādāšu. Wink

japanitis
vajag sarakstu vispaar ar nepiecieshamo, tad arii vareetu sarunaat kas un ko njem!!

Kristapito
Nu vot kurš pieteiksies sameistarot sarakstu?

Gra
Man ir priekšlikums, sametamies pa kādiem 3Ls no galviņas un lai nopērk Maksimā salātiņus kaut kādus pīrādziņus utt. Es domāju, ka tas būs :super:

P.s
Aziāts tāds aktīvs puika... :aiwa:

ArtE46
šis izstās ka nezin ko nozīmē paēst
aleks-dalderi.lv/images/kafeinica-sasliks.jpg
DieselArt

ArtE46
Vajag saprast, cik mes cilveki esam-Japanitis dod skaitu, un lidz ar to sadala, ka pirmie 5 nes piemeram uzkodas, otrie 5 pec saraksta-silto, nakamie kkadus salatus, citi auglu plates-un viss!
Nav jaspriedele, ka sito es nenesisu, sita negribu.....est gribes visi, dzert ari! Neviens neliek kadam majas pie plits sedet-ja seit visi spriedele par kafejnicam, un galda pasutisanu, tad veikala iegadaties kko no saraksta bus letak!
DieselArt

Shamans
Gra rakstīja:

Man ir priekšlikums, sametamies pa kādiem 3Ls no galviņas un lai nopērk Maksimā salātiņus kaut kādus pīrādziņus utt. Es domāju, ka tas būs :super:

P.s
Aziāts tāds aktīvs puika... :aiwa:

es vairāk piekristu šim variantam
FOTOsesija tavam e46

i.picasion.com/pic67/f51edf964f3adb4e772fab53a6633cf7.gif

archs
Gra +++
:|

ArtE46
:lol: es gribētu redzēt kā tu pa 3 ls paēdīsi(tas nav tele2 pieslēgums) :faceoff:
DieselArt

Fermeris
Nu personīgi es kautkā īpaši tiem salātiem maximā neuzticos :D Negribās nakamajā dienā uz poda sēdēt :D Bet ja vajadzēs ēdīšu arī tādus

Fermeris
Nu man patīk šis piedāvājums! Wink

ArtE46 rakstīja:

Vajag saprast, cik mes cilveki esam-Japanitis dod skaitu, un lidz ar to sadala, ka pirmie 5 nes piemeram uzkodas, otrie 5 pec saraksta-silto, nakamie kkadus salatus, citi auglu plates-un viss!
Nav jaspriedele, ka sito es nenesisu, sita negribu.....est gribes visi, dzert ari! Neviens neliek kadam majas pie plits sedet-ja seit visi spriedele par kafejnicam, un galda pasutisanu, tad veikala iegadaties kko no saraksta bus letak!

ArtE46
nu es vismaz neesmu radis pie čipš-pārtijiem, jau kur tie laiki kad ja klāj galdu tad klāj nevis kkādu pusaudžu tuss tikai uz konkrētu norīšanos

bet tas jau laikam katram savs. protams ja pārsvar būs uz :alco: tad tā arī būs jādara

manai sievai no rokas izaugušas itkā no pareizās vietas un ja vajag kādu spaini ar salātiem var uzdarīt :nail:
DieselArt

Atgriezties forumā: