e46.lv

December 10 2025 16:34:23
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 49
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

minimeet @ 24.04.2014
Tēmas apskats
e46.lv » Sarunas » Pasākumi
 Izdrukāt tēmu
Kopējs sabrauciens
Fermeris
ee kas ar to eedienu notiek, kkas jamaksaa vai katrs pats?
Twitter: @Fermeris
e46.lv/images/watermark.png

ArtE46
japānim jāieskaita 3 ls
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

japanitis
Sanaak taa!!!

5Ls uz manu kontu par cilveeku daliibas maksa!:D:D
3Ls uz manu kontu par cilveku paikas nauda!!!:D:D

edw
Un man uz kontu var vienkārši tā pat ieskaitīt piķi :D

japanitis
Hello!

Aktiivaakajiem info!
Izbraukshana jaw riit uz pirti kas veelas veel piepaliidzeet nedaudz 15.00 Spice staavvieta daudzstaavu 3staavs!Respektiivi 15.00 starteejam aaraa!!!

Paareejiem luugums uz pashu pirti ierasties liidz 19.00, jo veeleetos veel kopiigu fotosesiju uzriikot pirms saakam sildiit pirtinjaa nosalushos degunu sun peedas!:D:D
Ja nemaldos tad ap 19 veel nav paaraak tumsh lai vareetu kaadu bildi uzchiniit!Pfft

Tuvaak dziivojoshie pasaakuma norises vietai, varbuut var ieteikt kaadu labu vietinju kur pafocheeties!???

Pasaakuma laikaa notiks dazhaadas izklaideejoshas speeles, lai buutu jautraaka atpuuta!

Ja kaads veel nav pieteicies un tomeer veelas piebiedroties lai iepaziitu paareejos biedrus droshi PM.

Atgaadinu ka daliibas maksa pasaakumaa ir 5Ls no personas + 3Ls galdam!!

P.S ceru ka neko neesmu aizmirsis!Ja nu kas tiekamies pirtii!!!!drink:super:

AF
Ok,būšu uz 15:00 un iedošu tev tos 3ls rokā!

japanitis
Nu ko seenjotaaji. Es, Krii un Didzis pie pliits seezham!!!
Veel 12h un starteejam aaraa!!!
Tiekaas Spicee 14.00 -15.00 un starteejam aaraaa!!!!Smile

Rizhijs
Es tiko pamodos,laiks shodien ideaals Smile pagaidam :D

e2xd
ko jelgavnieki, cikos izbrauc? kur tad notiek fočēšanās?

japanitis
Starteets no Riigas 15.15.
10 auto kolonnaa.Smile

Caspers
Es tik tagad tiku mājās Sad

AF
gatavojiet skanosho, lai samaksatu par nodarītiem zaudējumiem! VISI!! Zaudējuma summa ir 50ls, kā arī 50ls ir mīnuss ko ierāva japānis organizējot to, takā, ja esat saprotoši, tad iemetiet kādu skanošo japāņa kabatā, jo 100ls no viena cilvēka ir šausmas!

archs
Liels paldies visiem par pasakumu... Es noteikti Japanim parada nepalikshu, pie pirmas izdevibas iedoshu, lai ir godiigi.
Jutu lidzi tiem chaliem, kuru meitenes nesaprot, ka veči grib atpūsties veču kompānijā, zinu kā tas ir Sad

Bet runājot par pozitīvo, ir diezgan labs, ka visi autovadītāji bija norm atlaiduši, jo ikdienā esam ļoti prātīgi un braucam ar saviem e46 skaidrā un nedarām tāda veida muļķības, tieši tāpēc šis bija vajadzīgs !! Velreiz paldies japānim, tā turpināt.

p.s. Rizhij, tavs muzikas CD ir mana kompii
Mainījis(usi) archs, 03.03.2013 20:09
:|

Rizhijs
Juuuuuuu,pasaaakums bija bomba :D pikjis japaanim buus un pa jebalu tam kas sapisa pirti :D

Rencis
Tfu, labi ka es gulēju :D
Pasākums bija izdevies! drink

JTR
Pasākums bija tiešām labs, Liels paldies japānim par to kā noorgonizēja, kā arī visiem kas rīkoja galdu un meitenēm par to, ka padarīja pasākumu jautrāku ar spēlēm un nepadevās, kad mūs nevarēja savaldīt.

japāni mīnusos atstāt protams nedrīkst tā kā lai saka cik tur īsti pietrūkst, pa cik vēl vajag samest. a kas tur tika salauzts, no rīta dzirdēju, ka durvīm rokturis, bet cik saprotu vēl k-kas tika salauzts?

modjo
Sveiki, dzērāji! Priecīgas pohas:D
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Rizhijs
Kur nauda soliiitaj?

Andris
Visu cieņu Japānim! :super:

Tagad tik jāgaida bildes no Didža :D

Fermeris
Pasakums bija ļoti labs :D ATKĀRTOT! :D Un jā, tas kurš salauza pirti, izlaužam pirkstus :emo:

P.S Gaidu no Alēna bildi gay
Twitter: @Fermeris
e46.lv/images/watermark.png

Atgriezties forumā: