e46.lv

February 18 2025 05:15:39
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 27
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,635
· Jauns lietotājs: EgilsZh
Random user photo

BMW e46 328i
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
330d problēmas ar dzinēja darbību
Gropiks
[url]http://ills.bmwfans.info/1se0.png/[url]
Jautājums kads zin kodu detaļai ,buksite kas nāk vakā , caur kuru iet spriegotaj ruļļa kājiņa ?
Kur tadu nopirkt ?

kaamis
330d 150kw, ir bijis tā kad ieliekot neitrālaja un ripinoties no kalna vai vienkārši uz taisna ceļa, auto vienkārši noslāpst... kā tas var būt?

un vēl, no rītiem iedarbinot auto kad ir auksts motors, baigi dūmo, man teica ka kvēlsveces jāmaina, tā varētu būt?

AF
Vasarā tā nevar būt, drīzāk skatamies sprauslas
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

kaamis
auto noslāpšana uz līdzenas vietas saistīts ar sprauslām un dūmošana?

AF
Jā. Bet nu uztaisi diagnostiku, nav ko zīlēt
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

kruumuedgars
Atverot eļļas korķi ir precīzi tāda pati metāliska klaudzēšana, kā video https://youtu.be/.... Vai tas varētu būt vakuuma pumpis vai drīzāk kas cits? Ko var darīt, ja tas ir pumpis - restaurēt vai tikai jāmaina?
Ja tas ir pumpis un atstāj kā ir, tam var būt kādas sekas?

kaamis
330d 150kw, no rītiem piedarbinot aukstu motoru baigi dūmi tādi zilgani nāk ārā un smird, padūmo pāris minūtes un vairs nedūmo, a reizēm iedarbinot motoru vispār nedumo.

uldisa
kruumuedgars rakstīja:

Atverot eļļas korķi ir precīzi tāda pati metāliska klaudzēšana, kā video https://youtu.be/.... Vai tas varētu būt vakuuma pumpis vai drīzāk kas cits? Ko var darīt, ja tas ir pumpis - restaurēt vai tikai jāmaina?
ja troksnis tikai attaisot eļļas korķi - tad nekas nav jādara..., ja nu vienīgi jābrauc...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

uldisa
kaamis rakstīja:

330d 150kw, no rītiem piedarbinot aukstu motoru baigi dūmi tādi zilgani nāk ārā un smird, padūmo pāris minūtes un vairs nedūmo, a reizēm iedarbinot motoru vispār nedumo.

1. kvēlsveces un/ vai to vadības bloks
2. kāda sprausla tek...

kruumuedgars
uldisa rakstīja:

kruumuedgars rakstīja:

ja troksnis tikai attaisot eļļas korķi - tad nekas nav jādara..., ja nu vienīgi jābrauc...

Ja grib dzirdēt no ārpuses neverot vaļā korķi, tad ļoti minimāli var dzirdēt..
Tiek braukts, tikai jautājums, kas rada šo skaņu un vai tam var būt kādas sekas?
Izņemot vakuuma pumpi ārā (ņemts, ārā lai nomainītu pumpja blīvi, jo nedaudz suloja), redzu, ka metāliskā plāksnīte centrā, kas tur vietā vidējo rotējošo daļu ir nedauz uzlocījusi "ausis". https://www.euroa...etail.html bet šajā bildē plāksne ir taisna..

Shonce
Sveiki visiem!

Tikko kā nopirku 330D 135kw bmw.

Motoreļļa jau 4k km kā jāmaina, bet tas lai paliek..

Jautājums ir par melnajiem dūmiem, jo kā tiek iemīts grīdā, tā aizmugurē redzu melnu dūmu mākoni.
Dīzeļiem tas ir saprotams līdz konkrētam daudzumam.

Gribu uzzināt kā samazināt to dūmu daudzumu, saprotu ka tiek nesadedzināta degviela/par daudz tiek iepūsts iekšā..

Vai vedot pie kāda "spečuka" pieslēgt pie datora un mainot maisijuma sastāvu kaut kas mainītos?
Jo ir doma tāpat viņu čipot.

Ar BMW nav nekāda pieredze bijusi.

AF
Pameklē vai ieplūdes sistēmā nav cauruma- visdrīzāk ir, un netaisi jaunu topicu!

DK420
ir problēma ar 330d 204hp, visu laiku met kļudu par gaisa masas mērītāju, kļuda nav aktīva visu laiku(paliek history)
otra kļūda kas izlec ir charge-air pressure control arī tas pats stāsts

gaisu nekur nesūc garām, baudīju ar ēteri, uzliekot jaunu gaisa mērītāju bosch nekas nemainās,tāpat kļūda pēc laika izlec,gaisa filtrs jauns

ko skatīties tālāk,varbūt kādam idejas??

Martinss
330D 135KW manuālis. Paliekot vēsākam/mitrākam ārā, aukstam motoram mazliet pieraustās/lēkā apgriezieni.
Par priekšildītāju zinu, tam tas apgriezienu pacelšanas/nolaišanas diapazons ir konstants un tas nebūs šis gadījums.

Tā raustīšanās ir tikai tukšgaitā un šķiet, ka tikai vēsam, tieši kā šajā video:

Sprauslas ir pārbaudītas/remontētas, tāpat arī spararats un sajūgs ir uzlikts jauns, tāpēc šīs divas lietas atkrīt.
Mainījis(usi) Martinss, 31.07.2019 09:58

uldisa
un kas ar kvēlsvecēm?
un izskatās arī pēc spiediena regulatora uz reikas...

AF
Šitam motoram nar regulātora uz reikas Wink

Bet jā, simptomi ir kā regulātoram, bet uz sūkņa

Martinss
uldisa rakstīja:

un kas ar kvēlsvecēm?
un izskatās arī pēc spiediena regulatora uz reikas...

Ar kvēlsvecēm viss ir kārtībā, pagājušajā pavasarī saliktas visas jaunas. Ar kompresiju arī nebūs problēmas, jo kā lec pie +15, tā pat arī lec pie -15 ar/vai bez kvēlsvecēm, nav starpības. Smile
Bet jā, pagaidām esmu palicis pie tā, ka regulators varētu būt pie vainas, jo brīdī, kad lēkā apgriezieni vai citreiz sāk vibrēt/purināties viss auto, reilā spiediens nostaigā aptuveni par 50bar vai pat brīžiem vairāk. Tukšgaitā stāv uz aptuveni 348bar, tad nokrīt uz ~270bar, tad citreiz uzlec uz ~390bar un tamlīdzīgi.

uldisa
nu te es sāktu tieši ar raila spiediena regulatoru...

kaamis
Sveiki, man 330d 150kw max rpm ir 4k, tā taču nevajadzētu būt? Kaut kas varētu būt ne tā? Itkā jau palasīju ārzemju saitos ka dīzelim 4k rpm esot max.

Deathwish
Man šķjiet ar tiem agriezieniem ir tā ka stāvot uz vietas, viņš tālāk pa 4 k nelaižh, hvz drošība zain kas, vai arī kad auksts neļjauj.. nemaz pie silta neesmu megjinajis kacināt, bet līdz ko tu brauc tas ierobežojums vairāk nav..

Atgriezties forumā: