e46.lv

February 18 2025 04:51:12
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 23
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,635
· Jauns lietotājs: EgilsZh
Random user photo

minimeet @ 30.05.2019
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Pārnesumkārba, reduktors, sajūgs, stūres meh
 Izdrukāt tēmu
Sitens no aizmugures
zila bulta
ja jo vinam tads ir

gatisozolinsh
Ok. paldies

modjo
Starp citu, tilta bukses ir loti iespejami, par parejo uzmetu pm.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

mucinsh
Man arī bija sitiens pārslēdzot rubus, iesākumam nomainīju reduktora buksi....pēc tam sapratu ka tas bija bezjēdzīgs darbs...Pēc tam konstatēju ka tās ir tilta bukses, servī par maiņu prasīja 130ls(tas bija latu laiksSmile) vel šur tur painteresējos par cenām, sapratu ka pašam būs jāķeras klāt.
Darbs aizņem gana daudz laika, it īpaši ja dari to pirmo reizi, plus vēl vecās bukses kamēr dabūt ārā un jaunās iepresēt iekšā!
īsumā čakars paliels bet izdarīt var. Rezultāts arī uzreiz ir manāms!

Koshais
Sveiki,
Pēc straujākas gāzēšanas brīvdienās parādījās interesantas skaņas no aizmugures,strauji iedodot piparā, no aizmugures nāk skaņas tādas kā trrrr ,takā kautkas sitās liekas,vai vaļīgs, bet tikai loti strauji uznemot ātrumu
Auto 2.0D 150hp+chips

walder
Tur var būt čupa ar problēmām.
Kārdāna mufta, krustiņš, reduktors, reduktora bukses, pusasis ...
Jāceļ augšā un jāskatās
Apdrošināšana, PM

arvisz97
Man bija tas pats, pirmajā un otrajā ātrumā virs 3000 apgriezieniem sākās tāda interesanta skaņa, kā vibrācija un paŗmetot ātrumus bija sitiens, dzinu tehnisko un tur neko nepateica ka būtu kautkur kāda vaina, pēc dažām dienām ieraudziju ka kuzovā izlūzis stiprinājums kur tilts skrūvējas klāt un ņemot nost tiltu vēl viena lielā bukse izrādijās beigta, buksei vidus brīvi izkrita. Apmainiju buksi, stiprinājums tika sametināts un tagad nekādu problēmu, sitienu un lieku skaņu :]

edgarasij
Sveiki arī man ir tāda pati problēma bmw e 46 2.8 manual, pārslēdzot ātrumus ir sitieni pa aizmuguri un liekot pirmajā robā apgriezieni takā noraustas. kurš māk šo problēmu novērst ? Sīkāk izstāstīšu pa tel 26731810 lūdzu dodat ziņuWink

edgarasij
Sveiki arī man ir tāda pati problēma bmw e 46 2.8 manual, pārslēdzot ātrumus ir sitieni pa aizmuguri un liekot pirmajā robā apgriezieni takā noraustas. kurš māk šo problēmu novērst ? Sīkāk izstāstīšu pa tel 26731810 lūdzu dodat ziņu Wink

Martiness
arvisz97 rakstīja:

Man bija tas pats, pirmajā un otrajā ātrumā virs 3000 apgriezieniem sākās tāda interesanta skaņa, kā vibrācija un paŗmetot ātrumus bija sitiens, dzinu tehnisko un tur neko nepateica ka būtu kautkur kāda vaina, pēc dažām dienām ieraudziju ka kuzovā izlūzis stiprinājums kur tilts skrūvējas klāt un ņemot nost tiltu vēl viena lielā bukse izrādijās beigta, buksei vidus brīvi izkrita. Apmainiju buksi, stiprinājums tika sametināts un tagad nekādu problēmu, sitienu un lieku skaņu :]

Shock
Šī ir izplatīta kaite E46?? Saprotu rūsa utt, bet nu tomēr afraid
Laikam, jāskatās uz e91 :alco:

reinis28
Tā tilta lūšanas problēma ir pirms feislifta mašīnām laikam līdz 2001 gadam. Feisliftam rūpnīcā tas ir sataisīts.

Martiness
Paldies par info Smile

darknmy
kardāna mufte vai kāda bukse aizmugurē - normāla parādība

Koshais
Koshais rakstīja:

Sveiki,
Pēc straujākas gāzēšanas brīvdienās parādījās interesantas skaņas no aizmugures,strauji iedodot piparā, no aizmugures nāk skaņas tādas kā trrrr ,takā kautkas sitās liekas,vai vaļīgs, bet tikai loti strauji uznemot ātrumu
Auto 2.0D 150hp+chips

Uzcēlām uz pacēlāja ,vienīgo ko uzgāja,nedaudz kustās pusass,bet loti minimāli

AF
nu tad slikti skatījāties
un vispār internetā noteikt kas skan un kur- ir neiespējami, un samērā muļķīgi pat meklēt :D
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Koshais
AF rakstīja:

nu tad slikti skatījāties
un vispār internetā noteikt kas skan un kur- ir neiespējami, un samērā muļķīgi pat meklēt :D

Protams ,ka muļķīgi , bet nu tam jau forums domāts, lai pajautātu un saprastu iespējamos variantus , varbūt kādam tā ir bijis.
Takā manā gadijumā varētu būt ka mironene iet uz galu, bet servisa chalis teica ,lai braucu kamēr sitās aizvien stiprāk .

AF
ieraksti skaņu hvz
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

mpowerz
Sveiki visiem. Lieta sekojoša, kas varētu būt? Ar 1,2 ātrumu dodot virsu kaut kas baigi sitās no aizmugures, pec 40km/h dodot virsū ar 2 ātrumu nekādu sitienu nav? Kādi varianti?

modjo
Meklētāju slinkums lietot?
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Gun4
Šī problēma iespējams ir apspriesta arī citos tematos, bet rakstīšu šeit.

Standarta problēma, bet man vajag saprast kurā virzienā iet.
Braucot gaitā ar 3. ātrumu atmetot un uzdodot gāzi, ir sitiens no aizmugures. Vairāk tāds kā rāviens un pretsitiens. Ja no vietas uzsāk ar pirmo un otro ātrumu, ir tāds krakšķis (tr tr tr tr - vairak no vidusdaļas) arī līdz trešajam ātrumam un tad pazūd.

Tatad ko man mainīt uzreiz drošībai?

Palienot zem auto, reduktora bukse sakaltusi cieta, bet bez brīvkustībām, reduktors nav izlūzis no virsbūves, palūrot zem aizsarga kardanu paļurkāt nevarēja, tapēc karājošais gultnis varētu būt vesels. Ar ko lai tagad sāk?

Esmu redzējis, ka sajūga diskam ir atsperes (kuras mēdz salūzt, vai izdilt), varbūt tās taisa to skaņu un brīvkustību gaitā?

BMW E46 2000, 2.0 Dīzelis, Pre Facelift

ieskatam:
bparts-eu.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images/12/original/JPEG_20180621_110945__16_16.jpg

Atgriezties forumā: