e46.lv

January 13 2026 02:26:11
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 22
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
Sprauslu pārbaude/restaurēšana dīzelim
AF
Paskrullē šo pašu lapu augstāk
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

GatisM
Sveiki. Jautajums ar ko sakt parbaudit sprauslas. Ar piesleksanu pie kompja vai sakuma likt virsu kolbas un tad skatities' palasiju forumos kad pie kompja gruti esot pateikt tiesi kura ir beikta. Jo ir aizdoma kad cakarejas sprausla.

AF
Ar sprauslu atpludēm kolbiņās
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

GatisM
Beikta sanak ta kura ir pilnaka?

AF
Nu ar to testu tu tikai atpludes pārbaudi, smidzinātāja stāvoklī un parejos mehānismus var aptuveni noteikt atdodot sprauslas normalai parbaudei specializētos kantoros

modjo
Pieslēgšanās un beigta rakstās ar G:naac:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Devil_666
Bet kur labāk tagad vest restaurēt sprauslas?

www.maxdatori.lv
Devil_666
Kungi?

www.maxdatori.lv
Pauliits
Sveiki!Iesakiet ka labak darit 2.0 d 110kw dzinējam beikta viena sprausla. Tā diagnostika uzrādīja. Ka labak darit dot restaurēt vai Meklēt lietotu???

reinis28
Ja restaurēt, tad visas 4 vest uz pārbaudi. Ja lietotu, tad pats saproti, ka tas, ka tā sprausla būs ok stāvoklī, būs 50:50.

MAXixt
Restauret neviena kantora lv nevar , parasti labakaja gadijuma 1 no 6 normali strada. Latvija restauretas sprauslas tapat ka riepas ar 'navarku'
BMW Autoserviss
Lietotas un jaunas oem detalas

Pauliits
Nu vispār es jau pirms pus gada visas restaurējusi. Un jau viena atkal nestrādā. Tāpēc nesaprotu ka labak darit. Nu ja un ar lietotam ir tas kad nezini kādas viņas bus. A var ņemt vienkārši vienu jaunu vai tas nebūtu pareizi???

uldisa
a es lietotās pie MAXita pērku un klientus arī pie viņa sūtu (nu nav problemas gadījušās nu nevienas un tā nav reklāma) - jo tik tiešām restaurācija 50/50 vai pat sliktāk. Vienkārši negribas tērēt laiku mainot viņas bezjēgā...
Bet nu katrs dara ka vēlas - varu tikai ieteikt...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Pauliits
Paldies. Man tam sprauslām vēl itka garantija. Bet nez vai viņi taisīs pa garantiju

Pauliits
Redzes ko viņi teiks kad aizvedīšu. Jakas tad sazināšos ar MAXita.

uldisa
nu ja ir luste ņemt ārā - likt iekšā un vēl kaut kur vest - tad darbojies... man šādām atrakcijām nav laika...Smile
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

keksis323
Sveiki, interesē paradijas kluda par sprauslu korekciju,
Dzinejs 320d 110kw, rada otraja cilindra 5.07 lielumu, sarkanaja zonā..spraulas tika pilnigi visas iekšā retauretas pirms 6 mēnešiem, vadus nonemot nedaudz vairak purinas..uzliekot mazāk..bet vienalga stav uz 5.07 korekcija...vai var ietekmēt spraulas vara blive zem sprauslas?..liekas ka nedaudz mitraks jr pie spraulu malam.

Martinss
Kapara/vara blīve noteikti var ietekmēt, tāpat kā kompresija cilindrā. Korekcija ne vienmēr norāda uz defektīvu sprauslu.

appolons
keksis323 rakstīja:

Sveiki, interesē paradijas kluda par sprauslu korekciju,
Dzinejs 320d 110kw, rada otraja cilindra 5.07 lielumu, sarkanaja zonā..spraulas tika pilnigi visas iekšā retauretas pirms 6 mēnešiem, vadus nonemot nedaudz vairak purinas..uzliekot mazāk..bet vienalga stav uz 5.07 korekcija...vai var ietekmēt spraulas vara blive zem sprauslas?..liekas ka nedaudz mitraks jr pie spraulu malam.

Nu ir tāds komplektiņs ar kuru pārbauda cik sprauslas dod atpakaļ, to ar datoru nenomērīsi nekādi. ja kāda pa daudz tad to uz restaurēšanu.
Pats tagad meklēju vai kādam ir šeit tāds komplektiņš ar kuru pieslēgt savējās sprauslas, ja nu kādam ir tad būšu priecīgs ja izpalīdzēsiet. Savs komplekts ir ceļā bet vēl ilgi jāgaida.
:coupable:

saits uz komplektiņu cool
https://www.aliex...mainSearch

https://www.aliex...mainSearch

keksis323
No slicem saliki un parbaudiji, tur viss okey ir, ieliku citu sprauslu sprauslu ar izrakstu stenda, sakuma okey bija ..tad atkal aizgaja uz 5.12..iznemu araa..domaju ta vainiga, bet laikam vara sprauslas blive jo tagad okey..un sèžu vietu atpuleju viss okey..

Atgriezties forumā: