e46.lv

July 15 2025 23:12:21
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde
Sedan
Sedan
e46 studio photos
Onlainā
· Viesi: 11
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Tūja @ 8-9 jūnijs
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
Termostats un dzinēja temperatūra
Gultnis
tātad es atkal gribu pajautāt sirdsmieram, pēc datora skatoties, skatījos yt kā itkā var paskatīties temperatūru, nu un tātad temp uzkāpj līdz 106 grādi pēc kā tā nokrītas līdz 102 grādi un tad atkal atpakaļ uz 105 grādi un tā arī nemainīgi stāv, nu tas tā garāžā parūcinot un pagāzējot....:lol:
Tas viss ir čiki puki, jeb tomēr termostats būtu jāmaina?lielais aplis pēc tā visa, tā ruba knapi knapi liekas silta varbūt....
stipri nelamājaties, visdrīzāk es atkal safantazējis problēmas no plika gaisa, bet man tā mierīgāk kad sniedzat atbildi :lol: :faceoff:

Gultnis
aizmirsu atkal piebilst mtoors 1.9 benzīns m43

AF
Viss ok.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Gultnis
ok, vienkārši domāju, ka varbūt par lielu temperatūra, bet paskatījos ja teiksim termostats veras pie 105 grādiem tad jau ir ok

uldisa
nav nav par lielu
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Janka96
Kā pēc VIN var atrast, kādu tieši vajag lielo termostatu(ir 2 veidu)? doma

AF
Ieej detaļu katalogā, ieraksti vin un skaties kurš gāja tavam auto.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Janka96
Lielo termostatu mainot noteikti pie reizes nenāktu par sliktu arī antifrīzu apmainīt vai ne obligāti? Antifrīza daudzums 9.3l varētu būt? (2.0d 110kw)

AF
Jā tas būtu vēlams, tik nopērc to ko paredz ražotājs, nevis vienalga kādu sulsu , un krāsai tur nav nozīmes.

Janka96
83192211191 - antifrīzam. Nekad nebiju domājis, ka tādas cenas antifrīzam. :D

AF
Ne nu var analogu, es sev febi koncentrātu nopirku, ir vel behr

sandiszE46
Problēma tāda, samainiju termostatu lielo, un reizēm temperatūra pārsniedz ļoti minimāli normas robežas, teiksim ka mazliet pāri pusei un tā paliek. 110kw dzinējs, varbūt kāds var ieteikt kur meklēt risinājumu?

uldisa
a cik tad reāli ir šī temperatūra? jo instrumentu panelis nav precīžs...
No šejienes domāju, ka kreņķim nav pamata...

R-M
atgaisots viss kārtīgi?

keksis323
Egr termostatu.. maini ..bus oki..pamegini parpust nonemt..ja ir pretestiba pusanai.tad labs..ja brivi pusas..slikts

chaboska
Džeki iespringa :D Tas normāli, kā jau uldisa minēja spidometrā bultiņa var nerādīt precīzi.

modjo
Sandi, tā tas vnk ir:cafe: viss labi Wink
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

sandiszE46
Nav labi ja putojas, tā ir viena slikta pazīme jau.:hmm:
https://files.fm/...

uldisa
keksis323 rakstīja:

Egr termostatu.. maini ..bus oki..pamegini parpust nonemt..ja ir pretestiba pusanai.tad labs..ja brivi pusas..slikts

nu labāk jau šajā gadījumā gaisu kreisajā ritenī nomainīt uz ziemas...:D
P.S pie EGR termostata problēmām dzinēju nevar uzsildīt nevis temperatūra ir par lielu...Wink

e46kuutinja
Sirdsmieram vajag vēl kāda akceptējošu vārdu, tātad situācija - pilsētā braukājot nav svarīgi, kā vecmāmiņa vai kā autosporta braucējs, temperatūra ir uz vidus, viss kārtībā, izbraucot uz šosejas, kruīzā mierīgi 90-100 braucot auto kāpj temperatūra (sarkanajā nelaidu iekšā, stājos malā un veru vaļā antifrīza korķi skatos līmeni (antifrīzs minimāli sulo to jau sen zināju) , pieleju līmeni, viss ok, braucu, bez izmaiņām, temperatūra kāpj. Izmēģinu agresīvāk iedot grīdā un temperatūra strauji nokrītas līdz normālai darba temperatūra(vidus).
Uz maiņu lielais termostats (itāļu auto, pie egra nav mazā) un ūdenssūknis? Problēmai vajadzētu atrisināties?

Atgriezties forumā: