e46.lv

April 11 2026 05:37:28
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 49
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

330ci
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
Termostats un dzinēja temperatūra
--ER--
no sākuma strādāja un biju klāt kad mainīja - it kā viss ok bija. pa trasi braucot neuzsildās motors. kā vēl to termostatu var pārbaudīt?

https://cbw.to/yk... iepērcies www vai kādā no 47 valstīm, bet bonusi nāk uz 1 karti(mob.tel. aplikācijā). [aliexpress, bookingcom, DinamoRiga, SAM ŠMĒ, Lieliska dāvana, Maxima, Sportland, Jahonts, ARS, DoubleCoffee, CostaCoffee, PicaLULŪ, Multikino u.c.]

emik
iedot motoram uzsilt un tad sakt braukt!
tagad sacies aukstais laiks tak.
esmu pacmit termostatus mainijis domaju vaina ir plasmasas kvalitate kas paliek ar laiku trausla un uzbuve.

M3R
šodien ar nopirkts oem termostats :super:
e46.lv

e46.lv
--ER--
ari doma ir OEM iekert Smile

tagad ir pat tā ka braukājot uzsilst līdz atmetkai (ne līdz galam, bet baltā strīpiņa) un apstājoties pie luksafora minimāli nokrītās, pēc tam pabraucot un abarotus mētājot uzsilst gandrīz kā vajag, bet ja sanāk ilgāku laiku vienmērīgi braukt neraustot pedāli tad atkal krīt...

https://cbw.to/yk... iepērcies www vai kādā no 47 valstīm, bet bonusi nāk uz 1 karti(mob.tel. aplikācijā). [aliexpress, bookingcom, DinamoRiga, SAM ŠMĒ, Lieliska dāvana, Maxima, Sportland, Jahonts, ARS, DoubleCoffee, CostaCoffee, PicaLULŪ, Multikino u.c.]

uldisa
uz 2.0d mēdz būt arī mazais termostats (uz EGR trubas) to arī derētu paskatīties. Ja viņam var brīvi izpūst ar muti cauri - tad maisā metams. Strādājošam gaiss iet cauri bet ar jūtamu pretestību...
Par lielo termostatu runājot - viņu praktiski nevar pārbaudīt - ja nu vienīgi stiprinājuma plastmasas nolūzušas...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

AF
emik rakstīja:

esmu pacmit termostatus mainijis domaju vaina ir plasmasas kvalitate kas paliek ar laiku trausla un uzbuve.

uz 2.0d tas termostats tikai ar korpusu nāk
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

--ER--
EGR ir atvienots un man liekas ka tas mazais neko nedara vairs...

emik
AF rakstīja:

emik rakstīja:

uz 2.0d tas termostats tikai ar korpusu nāk

tur ta problema ir!
korpus un plasmsas kepas kas termostatu

uldisa
EyGee rakstīja:

EGR ir atvienots un man liekas ka tas mazais neko nedara vairs...

EGR ta atvienots bet termostats jau funkciju pilda tā vai tā - ja viņš ir - tad paskaties kas ar viņu notiek...

M3R
termostata nomaiņa aizņēma 15min, uzspraužu vienu trubu, spraudīšu otru, a tai iekšā nāk O-rings( 11 51 7 788 984) kuru nekādi vairs nevarēja iedabūt vietā, bija palicis pa kādu centimetru pa lielu :emo: , rīt jābrauc meklēt alternatīva, jo oem nekur uz vietas lv nav :D
e46.lv

e46.lv
uldisa
o aizmirsu piebilst - abi OEM termostati nāk bez blīvēm - tie gredzeni nāk atsevišķi

M3R
Dabuju jaunu gumiju, kadas paris h noņēmos ar atgaisošanu, itkā silst, silto gaisu pūš, bet pa lielo loku never vaļā, apakšējā truba visu laiku auksta, temprtura pāri arī neiet Frown
edit. ar ieslegtu pecku talak par 1 stripinu neuzsilts, izledzot pecku uzsilst. val gais kkur, ka dabut lauka?
Mainījis(usi) M3R, 23.11.2014 16:48
e46.lv

e46.lv
Realty91
Sveiki, vai kāds var pateikt kas par lietu ? Temperatūra nedaudz staigā - krītas nedaudz, nekad nav uz 90 grādiem. Kas varētu būt pa lietu ?

Gedis
Maini termostatu!

zb28
Realty91 rakstīja:

Sveiki, vai kāds var pateikt kas par lietu ? Temperatūra nedaudz staigā - krītas nedaudz, nekad nav uz 90 grādiem. Kas varētu būt pa lietu ?

Visdrīzāk termostats kerdik, man bij tā ka braucot pa štrāsi sāka no vidus temp. kristies nedaudz! Servisā nomainīja abus gan lielo, gan mazo un problēma atrisināta. :]

Realty91
ok, paldies par info Wink:hourra:

--ER--
M3R rakstīja:

Dabuju jaunu gumiju, kadas paris h noņēmos ar atgaisošanu, itkā silst, silto gaisu pūš, bet pa lielo loku never vaļā, apakšējā truba visu laiku auksta, temprtura pāri arī neiet Frown
edit. ar ieslegtu pecku talak par 1 stripinu neuzsilts, izledzot pecku uzsilst. val gais kkur, ka dabut lauka?

pats to vel neesmu atrisinājis, bet man ir līdzīgi, bet vismaz uzsilst virs strīpiņas ar pečku. bez pečkas labāk silst, bet kad ierubī, tad uzreiz nedaudz nokrītās.
moška tomēr mazais kaut ko čakarē prātu vai gaiss. nevis lielais bija beigts. M3R - ja vari, pārbaudi veco varbūt strādā kā vajag...
cik antifrīz tev ielīda?

M3R
manam mazais nenāk, tagad paprovēju ieslēdzu lai pūš tikai pa vidu un uzsila samerā ātri, bet nu nez, kad tas lielais loks atversies, ieleju kadus 4l pēc termostata mainas.
e46.lv

e46.lv
--ER--
man ar 4l aizgāja kad mainīju.
bet ja beigts tad jau laikam visu laiku pa lielo gāž Smile - tā kā pārāk labi dzesējās...

BMW-Valcha
m43b19tu termostats ar kontaku. Priekš kam? man baigi lēni silst, laikam termostats beikc? Shock
Auto gāzu uzstādīšana un apkope www.ekoauto.lv
Dūmu tests vakuma/gaisa piesūkšanas problēmu risināšanai.

Atgriezties forumā: