e46.lv

January 22 2026 16:18:49
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 13
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

330ci
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Virsbūve, stikli, lukturi
 Izdrukāt tēmu
Virsbūves remonts, krāsošana
archers330
suns ar zobiem ieleca durvīs, palika švīkas un arī buktes, ja pārkrāso tikai durvis, varēs redzēt toņu atšķirību? krāsa ir melna
kādas izmaksas nokrāsot durvis ar visu sagatavošanu?
img580.imageshack.us/img580/9901/15742321.jpg

walder
Ja auto krāsa ir pabalējusi, tad nāksies nopulēt auto, lai neatšķirtos tonis.
hvz kā ar durvīm, bet svaigi nokrāsots bampers nemaz īpaši neatšķīrās.
Apdrošināšana, PM

FIB
Ja krāsotājs mācēs uzmaisīt pareizi krāsu,tad nekas neatšķirsies. Ja krāsa ir pabalējusi,tad uzpulē un viss būs Ok !

Un pa cenām. Nu oficiāli durvju remonts varētu būt ap 70-120Ls. Ja pa melno,tad kādi 40-70Ls. Nu tādas cenas ir Valmierā !
Jaunas auto rezerves daļas !

Caspers
Lai dabūtu vienādu krāsu dabūs baigi ņemties, jo te tonis ir, paspīd gaisma no otras puses un vispar.. galīgi garām..
Nekrāso visas durvis, bet gan taisi salaidumu.. Arī izeja Smile

Simsonpuik
FIB wrote:

Ja krāsotājs mācēs uzmaisīt pareizi krāsu,tad nekas neatšķirsies. Ja krāsa ir pabalējusi,tad uzpulē un viss būs Ok !

Un pa cenām. Nu oficiāli durvju remonts varētu būt ap 70-120Ls. Ja pa melno,tad kādi 40-70Ls. Nu tādas cenas ir Valmierā !

+ vēl tādi faktori, kā spiediens, attālums no kāda pūt u.c. knifi hvz tā vismaz man viens krāsotājs teica, bet manus spārnus nespēja nokrāsot :shura:
:faceoff:

gengis
Labsvakars,
Tātad uz pavasari vajadzētu kvalitatīvi pārkrāsot E46 sedanu,palūgšu Jūsu ieteikumus ,kur to var veikt, nevis priekš pārdošanas ,bet priekš sevis!!!
Krāsa ir Imola Rot II,un kasjaki ir sekojoši-bet negribas lai auto izskatās kā šaha galdiņš;
pr.bampers,haube,abi pr.spārni,sliekšņi,pr.stoikas,jumts,grabažnieks-tātad vajadzētu pārpūst visu ,jo stipri ir cietuši no akmeņiem-t.i. krāsa ir izsista līdz metālam.
Tā kā šeit apgrozās arī šāda amata meistari ,tad visus papildus jautājumus un cenas uz PM.
AC

rivis
Šobrīd manu M paku, spoguļus un spoileri krāso meistars, ko ieteica kolēģis no mūsu pulka (e46.lv). Pirmdien braucu pakaļ, redzēs, kāda kvalitāte būs, bet cena protams ļoti patīkama. Paldies kolēģim par palīdzību kaut vai naudas ziņā, pirms vēl neesmu ar aci redzējis! :D Bet gan jau būs O.K. Gribēju jau šodien paņemt, bet viņš solījās svētdien vēl detaļas nopulēt. Respect! Nevaru sagaidīt pirmdienu!

gengis
Dod raskladu-ir o.k. vai nav!!!Pēc manas pieredzes visas atmazkas ir kasjaki,tā kā:faceoff:

rivis
gengis wrote:

Dod raskladu-ir o.k. vai nav!!!Pēc manas pieredzes visas atmazkas ir kasjaki,tā kā:faceoff:

Tas tiešām tā parasti ir. Man bijusi bēdīga pieredze ar lētām krāsošanām. NEKAD un vēlreiz saku, NEKAD neejiet krāsot uz firmu bampers.lv,ofiss sētā, smiltis iet pa gaisu, kur ved krāsot - nezinu, bet gala rezultāts, matēts citrons, pat nepārspīlējot...:crazy:
WESS un BM paši nekrāso, bet sūta uz kaut kurieni. Cenas astronomiskas un forumos lasīju, ka klientiem ļoti bēdīga pieredze. Tehniķi un elektriķi WESSā ideāli, visu rubī, bet krāsošana - :faceoff:
Zelta vidusceļš cenas ziņā - Latbema, ļoti kvalitatīvi nokrāso, pāris reizes biju, nebija sūdzību.

gengis
rivis wrote:

gengis wrote:

Tas tiešām tā parasti ir. Man bijusi bēdīga pieredze ar lētām krāsošanām. NEKAD un vēlreiz saku, NEKAD neejiet krāsot uz firmu bampers.lv,ofiss sētā, smiltis iet pa gaisu, kur ved krāsot - nezinu, bet gala rezultāts, matēts citrons, pat nepārspīlējot...:crazy:
WESS un BM paši nekrāso, bet sūta uz kaut kurieni. Cenas astronomiskas un forumos lasīju, ka klientiem ļoti bēdīga pieredze. Tehniķi un elektriķi WESSā ideāli, visu rubī, bet krāsošana - :faceoff:
Zelta vidusceļš cenas ziņā - Latbema, ļoti kvalitatīvi nokrāso, pāris reizes biju, nebija sūdzību.

Nu nezinu,Wess piedāvāja nopūst pa Ls 2000-viņiem vienmēr pagalmā stāv čupa ar mīcītiem auto ,tā kā diezvai viņi izmanto citu pakalpojumus-es domāju ka BMW standarti nepieļauj kautkādu pašdarbību-bet nu LV viss var būt!!!

rivis
Nu nezinu,Wess piedāvāja nopūst pa Ls 2000-viņiem vienmēr pagalmā stāv čupa ar mīcītiem auto ,tā kā diezvai viņi izmanto citu pakalpojumus-es domāju ka BMW standarti nepieļauj kautkādu pašdarbību-bet nu LV viss var būt!!!

Neesmu tik drošs. No Wessa pasūtīju visas oficiālās detaļas. Viņi protms jautāja vai negribu krāsot pie viņiem. Tad prasīju par cik, viņš zvanīja un no viņa dzirdēju, ka auto tiek vests prom citur. Kur, nav ne jausmas.
Pierādīt protams nevaru, bet powerā lasīju, ka kāds lietotājs baigi "apdedzinājies" ar ļoti sliktu kvalitāti šajā lauciņā tieši pie Wesa. Tas ir tas, ko lasīju. Nepamēģināsi pats, nekad neuzzināsi!Wink
Jo par tādu summu, ko viņi prasa, vēlies saņemt perfektu kvalitāti kā no rūpnīcas, lai spīd un laistās!

Yekabs
Varu ieteikt kabtori nokraso.lv
Cenas diezgan labas un kvalitāte arī!
e46.lv/images/watermark.pngONE LIFE. LIVE IT.

naurius
varu ieteikt krāsotāju mārupē. strādā ātri un sūdzības nav bijušas.sadarbojas ar apdrošināšanas kompānijām,tām pretenziju nav. es sava direktora Audi a8 dzenu piekrāsot tur jau 3x, šim nekad nav bijušas pretenzijas. un jā, audi ir melns. cena 55ls detaļa- darbs+materiāls. joberi gan jau atradis kur piepisties kvalitātei, bet tādiem man liekas krāso kur gribi, visur būs sūdīgi :shura: ja ir dahuja naudas, tad var krāsot Wesā pa 200ls detaļa, bet ja ar finansēm nav tik spoži, tad uz mārupi :mhihi:

šādu audi dzenu krāsot un priekšniekam nav bijušas pretenzijas,un jā,viņs ir soms un viņam patīk piepisties :emo:

inbox.lv/albums186424446/nauris.lidaks/26-02-2012/Photo-05-02-12-11-49-19.sized.jpg

Aleens
Pēc tā, ko vakar vakarā pamanīju, sāku apsvērt domu par 100% auto pārkrāsošanu.

Vajag likvidet krabi (aiz šofera krēsla grīdai neliels gabals, aizmugurējās durvis, virs nummura apgaismojuma līstes, kopotinskis un varbūt vel kāds nepamanīts sīkumiņš)

Līdz 1K latos varu iekļauties, ja M replikas likšu?
Tel. nr. : 2742588viens
lejup.lv/f/5375b98561ce2xlyjhym1400224133.jpg

https://www.faceb...m/FZcustom

https://www.facebook.com/FZcustom
TurboB
Mierīgi un es tev vēl varu arī līzingā krāsošanu sakārtot Wink
e46.lv/images/watermark.png

Aleens
TurboB wrote:

Mierīgi un es tev vēl varu arī līzingā krāsošanu sakārtot Wink

Nu es vnk gribu, lai autiņš izskatās svaigs bez kasjakiem un šķirbām. tad arī tais 1000Ls ielīdīs ar visu metināšanu un m replikas buferi priekšejo Smile ? un pēc 1 gada nesāks krāsa lekt nost? :D

M3R
cik maksātu parkrasot touringu no sidraba uz imola rot? :love:
e46.lv

e46.lv
TurboB
ap 500-700LVL ar visām iekšiņām, izņemot motortelpu un zem apšuvumiem... ja gribas, jaukt ārā līdz plikai virsbūvei un tad pārkrāsot pilnībā visu virsbūvi, protams, dārgāk - krietni :D

laika ziņā 2 nedeļas...

TurboB
NfSmww wrote:

un pēc 1 gada nesāks krāsa lekt nost? :D
:throw: abižaješs Sad

Aleens
TurboB wrote:

NfSmww wrote:

un pēc 1 gada nesāks krāsa lekt nost? :D
:throw: abižaješs Sad

nu tas tā nebija domāts Sad kad varu parādit auto cilvēkam, kas to darīs, lai novērtē sāpi un pasaka konkrētu cenu?

Atgriezties forumā: