e46.lv

September 17 2026 01:33:15
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 135
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Fast & Fun
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Pārnesumkārba, reduktors, sajūgs, stūres meh
 Izdrukāt tēmu
Reduktors
Likviids
hey. Jautājums sekojošs, vai reduktors no e46 318i fl ar attiecību 3.38 derēs iekš 320d 110kw faceliftam?

AF
fiziski derēs, tik pusasu flanči jāsamaina būs, un tev būs švakāks 168mm reduktors.

un priekš kam tam dīzelim tādu likt? Vēlies pārveidot par traktortehniku vai vilkt vagonus?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Likviids
Gribu dīzelim , lai asāki robi un var uztīt kaut ko.

AF
Dīzelim tieši vajag garāku reduktoru lai tas iet. Ja jaudas par maz nočipo vai 3.0d ieliec.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

ArtE46
ja 110kw nevar uztīt tad ar reduktoru neizārstēsi.
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

AF
Nu redz, laikam šitā ir lētāk kā saremontēt

Laacis
Jautājums sekojoš.
Kuriem benzīna reduktoriem e46 nāk gals kā granāta, tikai no 3.0?

Titijs
Kādam no vietējajiem ir bijusi saskarsme ar
https://www.ebay....%7Ciid%3A1

Vai rezultāts būs identisks kā tam lētākajam?

22B
Es esmu izmeklējies, bet nevar atrast atbildi!

Atradu ka e46 320i reduktors nāk ar 3.45 pāri.

Vai 320i ir lielais reduktors, jebšu der priekš 328i?

AF
Paskaties ko katalogs rāda, ar ko saderīgs... Jā, mazais 168 tas ir

dundurs
Sveiciens! 2000. gada 330IX var uzlikt aizmugurējo reduktoru no citiem aizmugures piedziņas modeļiem (attiecība 3.46). Pēc kodiem rādās atšķirīgi, bet vizuāli liekas vienādi!
Mainījis(usi) dundurs, 15.11.2019 10:00

uldisa
atslēgas vārds ir pārnesuma skaitlis nevis izskats... Uzliksi ne to norakstīsi sadales kārbu....
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

dundurs
Reduktora attiecība esošajam un plānotajam ir vienāda (3,46)!

siveens
Sveiki, kādas attiecības, jeb no kādiem modeļiem der reduktors e46 330d 135kw 5gang?

Varbūt ir kāds cits skaidrojums kur rodami sitiena trokšņi reduktorā? Grozot kardāna pievadu ir jūtami un dzirdami sitieni reduktorā. Bukses izskatījās vēl lietojamas, kardāna mufta ir svaiga..Kādi vaarianti?
Mainījis(usi) siveens, 15.11.2019 16:43

VIndriksons
Sveiki, gribu nopirkt reduktoru ko sametināt un uzlikt pfl 2.0d. Kādu iesakat ņemt? Oriģinālo 2.47 vai no fl 2.35, vai 2.56, vai no 2.8i 2.93 vai no 3.0d 2.28. Interesē ar kuru no visiem būs visjautrāk. Benzīnam jau skaidrs jo īsāks, jo labāks. Baidos, ka dīzelim nav pretējs efekts. Ka beigās nesanāk tā, ka tikai arklu ar viņu varēs vilkt.

AF
Tieši tā, dīzelim ir pretējs efekts, jo garāks jo labāk.

VIndriksons
Garāks par 3.0d nav, uzstādīt viņu uz 2.0d nebūs problēmas?

AF
3.0d gan nevarēsi uzlikt.

Edzons
3.0D un 3.0i ir 210? Jo savam 2.0d kam pašlaik ir 188 plānoju apgreidu. Kolēģis piedāvā no 3.0xd, kā ir ar reduktoriem no x versijām? Kodi atšķirīgi, bet vajadzētu derēt ne?

modjo
Vairāk skaties vai tev ručka vai tomāts. Pusasu flanči ir mazākā bēda, vai nebūs vēl kardāns jāmaina:shura:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Atgriezties forumā: