e46.lv

December 10 2025 17:53:17
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 79
· Lietotāji: 1
proTEST

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Pārnesumkārba, reduktors, sajūgs, stūres meh
 Izdrukāt tēmu
Reduktors
BUHARDI
Klau. Kā tur īsti ar e46 reduktoriem... Runa ir par vidējo korpusu aka 188mm. e46 reduktoriem tiešām iekšas ir tik unikālas, ka neder nekas no citiem modeļiem? Man ir forša attiecība, bet tas ir e36 reduktors, kuru pats saliku no e34. Tie paši 188mm. Man nav lieka e46 reduktora, ko pajaukt, tāpēc prasu te. Cik pagaidām ievākta info, katrs saka kaut ko citu. Kā tur īsti ir, varu es pārskrūvēt zobratus plug n play?

AF
jā tev ir 188mm
zobrati no beņām pārsvarā sader visi (ir izņēmumi)
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

BUHARDI
Atcerējos pareizo cilvēku... Uzzvanīju ArtE46, pastāstija, ka atškiras garumi, līdz ar to nebūs.

AF
tu domā pašu iekšu garumi?
Jo pēc teksta sapratu ka elementa lielumi un attiecība :D
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

BUHARDI
Ja pareizi sapratu no sarunas, tad tas zobrats, kas ir pie elementa (nevis gals, kas iet uz kardānu) ir biezāks. Neesmu drošs, ka pareizi visu sapratu, bet nebūšot :D

meurijss
Varbūt kāds mācēs pateikt vai 330d var uzlikt 320d reduktoru vai samainit iekšas, jo nekur nevaru dabūt reduktoru un sāku domāt ka jāsāk eksperimentēt, bet negribās palikt bez auto.

AF
Ka nav reduktors. Man ir. Pm

Vadjs
Sveiki kads var pateikt kadu vajaga liet eļļu reduktora un cik litri ielien ???/man 320d

emik
75w90 gan jau ap 1l

ArtE46
BUHARDI rakstīja:

Ja pareizi sapratu no sarunas, tad tas zobrats, kas ir pie elementa (nevis gals, kas iet uz kardānu) ir biezāks. Neesmu drošs, ka pareizi visu sapratu, bet nebūšot :D

Tieši šneka garums atšķiras,zobratu biezums tā vai tā ir katrai attiecībai savs
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

Lats
Kāds ir kko beidzot izgudrojis, lai nav jāmetina reduktors uz e46? :D

BUHARDI
Tie paši 2 varianti, kas bija agrāk un miljons reizes jau apspriesti Smile
m3 tilts un reduktors vai LSD elementa bāšana parastajā reduktorā, ko spēj daži cilvēki

aivens223
Sveiki Biedri! Steidzami nepieciešams reduktors priekš 2.8 1998 gada auto! Varbūt kādam ir un pa nelielu samaksu?Un kādu reduktoru labak likt orģinālo no 2.8 vai var arī citu?Wink

Lats
Kādam ir pieejams m3 tilts un reduktors?

BUHARDI
aivens223 rakstīja:
Un kādu reduktoru labak likt orģinālo no 2.8 vai var arī citu?Wink

Tas jau atkarīgs kāds ir tava auto mērķis. Ja po par cēlienu, galvenais eko, tad garāks, ja pretēji, tad īsāks.

romiic
no 36tā gadījuma neder aizmugures tilts?

www.bmwliepaja.lv
BUHARDI
330i reduktors der plug&play uz 328i? Internets saka ka jāder, ko sakat jūs?

walder
Skaties te:
http://e46.lv/sal...328i%20M52
It kā vienādi. Iekavās laikam ir domāts automāts.
Apdrošināšana, PM

raivizz
Nederēs, 330tajam kardāns uz sešām skrūvēm, un pusasu flanči arī savādāki, pārspraust laikam arī nesanāks.

AF
Pārspraust var. Reku alenam bija sametināts no 1.9 tik flanči pārlikti

Atgriezties forumā: