e46.lv

March 15 2026 22:06:36
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 89
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46 minimeet 17.07.14
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
Degvielas sistēma dīzeļdzinējam
uldisa
jā jā uz M57 meģistrālais sūknis ņem degvielu no ežektora (šofera pusē, kur bākā iekšā kopā saiet 3 trubas (viena ļoti īsa (10mm) pa kuru tiek piesūkta degviela no šofera puses bākas, otra no degvielas sūkņa trešā aiziet uz maģistrālo....Pasažiera puses bākā (tajā kurā ir sūknis) trubiņa vienkārši ieiet bākā (un un ja pareizi atceros, tad galā tai ir pretvārsts)... Bākas sūknis degvielu padod vienīgi uz ežektoru...Uz benzīna dzinējiem ir sarežģītāk - tur nav maģistrālā sūkņa bet ir vārsti, kas sadala plūsmu un spiedienu un sūknis padod degvielu uz dzinēju, uz M57TU stāv EKP un arī vārsti bākā...

P.S tavā shēmā atslēgas vārds ir detaļa nr5...Wink
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

AF
tas nr 5 tak ir parasts T veida savienojums
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

uldisa
un visas trubas saiet kopā.....Wink un runājam par M57....., jo ETK bieži zīmējumi nav pareizi... (kaut vai tas, ka maģistrālais sūknis atrodas otrā pusē (šofera pusē nevis pasažiera)
Uz E46 M57TU neesmu iedziļinājies, uz E60 jau ir EKP
Mainījis(usi) uldisa, 11.03.2016 15:38

AF
šitam noteikti nav EKP Wink (m57tu)
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

uldisa
tā AF - pieņem publisku atvainošanos no manis! Tev bija taisnība - uz E46 viss ir savādāk salīdzinājumā ar E38/E39, degviela tiešām tiek ņemta no sūkņa un ežektoram nepieciešamā plūsma tiek iegūta izmantojot detaļu Nr5 tavā bildē...
Informācijas labad uz E38/E39 šī cilpa izveidota bāksas iekšienē, bet uz E46 tā notiek izmantojot troiņiku bākas ārpusē... Te nu atkal kardinālā atšķirība konstrukcijā, jo piemēram uz E53 ir 4 dažādi risinājumi...

AF
Tu mani sagruziji tāpēc es stresā sāku pārbaudīt visas shēmas ka tik es ar nesapisos un liekot sev sistēmu no edc16 :D bet viss ok, klūdīties var jebkurš

Janka96
M47 2.0d, 100kw, 2000.
Interesē vai degvielas sūknis der tikai un vienīgi no 2.0d 100kw?

AF
Kurš no abiem?

Janka96
Augstspiediena.

AF
Jā, tikai no tā motora, un ja manuālim, tad tikai no e46
Ja tu gribi iepist kapeiku meklējot lietotu, tad silti neiesaku
Jauns maksā ap 750e
Restavrēt hz cik, zinu ka pie ArtE46 var.

uldisa
da ar to restaurāciju te viens jau 3 reizes veda atpakaļ - kamēr vispār motoru dziesmā dasbūja, toties tagad it kā neiet kā vajag - dūmi kaut kādi parādījušies un patēriņš +2l....
Mans ieteikums - jauns!

erviinsh
750 eur :faceoff::emo:

modjo
Nu, re! Divi tādi sūkņi un jau kaut kāds E46 sanāk.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

uldisa
nav lielāks naudas pumpis par nobrauktu dieseli...:cafe:

modjo
Es jau to pašu saku, bet jaunieši man netic:D

erviinsh
tīri info. - cik tāds sūknis tur uz dīzeļa ? 300.000 km ? vai mazāk... jeb kā kuram ? Smile
vnk man liekas, ja tāds aiziet pa pī-pī, tad nu ir auzas lielas :D

Janka96
Jā, dīzeļcentros par sūkņa restaurāciju līdz 700e prasa. Tāpēc tomēr domāju riskēt lietotu. Varbūt no ārzemju atdzītas mašīņas vismaz. :hwe:

strazdi
pec tadam izmaksam dizeli augsamcelot jaatstaj mantojuma mazberniem, lai vins butu rentabls:aiwa::emo:
bralim kkadus gadus atpakal mondeo suknis nostajas ap 900ls
sis manami neapmierinats izsksatijas Shock
autinu atvilksana no vacijas nostajas 2400ls .iegruda suukni(900) apkopes, sveces utt no stavesanas remontu laika bremzes nomainija, jo saruseja
nobrauca 30k kopsumma
un burtiski pusgada laika tirgus cena tiem modeliem nokrita pamatigi.
atdeva 1.8k kaiminam

modjo
Visnotaļ pamācošs stāsts, bet dīzelistiem, vēl jo vairāk BMW, tas tàpat nebūs arguments:D

strazdi
bimers dod prieku braukt...un dod visu laiku atskiriba no ta mondeo vai kada cita razojuma.
tie remonti ir vienreizeji un pa pozicijam lielakoties(kka neesmu dzirdejis,ka viss noklatos vienlaicigi vai ar nelielu intervalu).noloka to naudu/noslauka asaru un turpina priecaties par atkatu ko sniedz izdota nauda.
mazie bmw motori gemarojs
lielie benzini ir rijigi un krietni dargaki
dizelis lets lidz momentam, bet pieejams un parsatinats tirgus
viss rezumejas lidz apzinamam naudas izteiksmem ,ko tas autins panem no tava maka un to vins dara konstanti, neatkarigi liels mazs vai dizelis.
protams ir loha faktors, ja panem nopisteni un tad lidz autina pardosanas momentam cinas ar ieprieks-ieprieksejo un savam lazam.bet tas jau ir cits stasts

Atgriezties forumā: