e46.lv

February 18 2025 06:06:52
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 27
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,635
· Jauns lietotājs: EgilsZh
Random user photo

e46 minimeet 17.07.14
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
E46 + gāze
Garais
Tādam auto gāzi... :faceoff:
https://www.ss.lv...ffpmh.html

JankyLV
Kas vainas gāzei?

Chera
Gāzei ir jābūt tikai šķiltavā un gāzesplītī :D

FIB

tas vēl nav traki, vot šitas gan ar gāzi ir mega :emo:
links
Jaunas auto rezerves daļas !

Garais
JankyLV rakstīja:

Kas vainas gāzei?

1) neesi laikam braucis ar 645-o.
2) īsti nezini, kas ir gāzes iekārta. Smile

manuprāt.

Memfiss
Piekrītu FIB, šim nav ne vainas, jo nav nekas ekskluzīvs, bet bļin Maybacha kraut ko tādu iekšā :D :D pzdc :D
www.sig-generator.com/banner-maker/banners/40303813187383410s.jpg

Garais
FIB rakstīja:

tas vēl nav traki, vot šitas gan ar gāzi ir mega :emo:
links

Labs! :super:

Latvijas bomāru / oligarhu kokteilis.

stalker
modjo rakstīja:

Check engine nav uz BMW jàdeg. Sekojoši kaut kas nav kàrtībā un nedraudzējas. Pat M54 nekam nav jàdeg. Degošs Check Engine kà norma arī ir mīts, kuru kàds mēģina nez kāpēc uzturēt pie dzīvības, bet defektu nenovērš.
Stalker, kāda uz 2.8 ir degvielas patēriņa norma, tavi cipari rāda 9.71 un 8.57L/100. Esi ekobraucējs vai kā?
Es tiem deviņiem litriem pietuvojos kruizējot piemēram uz Kolku vai citur pa šosi. Ikdiena tuvāk 12L, bet smagu kāju pilsētā 14L gāzes, kas tāpat naudā ir kapeikas.:shura:

Nu neesmu es ekonom braucējs. Gandrīz katru dienu no Tukuma uz Rīgu skraidu. Dienā vidēji 170 Km noskrienu. Daļa ir pa Rīgu. Katru otro dienu pildos :confangry: Jo pim..i iesmērēja bāku kur lien tikai 34 litri. Man viegli izmērīt patēriņu. Pa Tukumu nēsajoties (slidinoties ik pa brīdim) līdz 12Litri uz 100 Km un pa pilsētu es nebraucu uz 50Km/h Smile. Daudz kas atkarīgs no gāzes vadības bloka un pareizas regulēšanas. Braucot mierīgi pa pilsētu 10L uz 100km
29555218

stalker
Kur vārstam atrodās iepildīšanas ierobežotājs? Vai rezervi ir viegli samazināt? Ja nu samazina rezervi kura nevar iepildīt bākā, kas notiks?????? Viemkārši reāli kretinē katru otro dienu pildīties:thumbsdown:
29555218

Memfiss
Hello, džeki, kādam nav paziņas, kas darbojas ar KME gāzes iekārtām, vajadzētu konsultāciju Smile
www.sig-generator.com/banner-maker/banners/40303813187383410s.jpg

uldisa
modjo rakstīja:

Check engine nav uz BMW jàdeg. Sekojoši kaut kas nav kàrtībā un nedraudzējas. Pat M54 nekam nav jàdeg. Degošs Check Engine kà norma arī ir mīts, kuru kàds mēģina nez kāpēc uzturēt pie dzīvības, bet defektu nenovērš.
Stalker, kāda uz 2.8 ir degvielas patēriņa norma, tavi cipari rāda 9.71 un 8.57L/100. Esi ekobraucējs vai kā?
Es tiem deviņiem litriem pietuvojos kruizējot piemēram uz Kolku vai citur pa šosi. Ikdiena tuvāk 12L, bet smagu kāju pilsētā 14L gāzes, kas tāpat naudā ir kapeikas.:shura:

galvenais iemesls degošai lampņai ir tas, ka aiz katalizatoriem stāv zondes, kas kontrolē to darbību, pie nepareizi saregulēta LPG bloka katalizatori tukšgaitā "nodziest", kā rezultātā saņemem degošu lampiņu..
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

krnls
man check engine deg tikai garos gabalos braucot, braucot pa pilsētu pazūd, pirmstam bija tāds pats joks uz benzīnu, bet kad samainīju pirms katalizatora zondi pazuda, laikam jāsamaina arī otra

www.EsKaspars.lv
modjo
Es arī pret uzpildes modificēšanu, jo bum efekts iespējams, jo savešķi pazemes stāvvietās, un karstās dienās. Ja pa mazu zapaskas vietā, tad jāvadā cilindriskais bagāžniekā. Uzpilde ik pa 300 km nav nekas grūts, jo beni pie pilnas bākas būtu jāpilda tikmat bieži, un vēl dārgākWink
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

walder
Braucu uz gāzes jau mēnesi. Ja hujeju, cik es dafiga naudu esmu izmetis par bendžu pa šiem gadiem.....
Nē, tas nav bmw, bet tam nav nozīmes. Fakts paliek fakts, uz gazes braukt ir ahūni izdevīgi un atšķirības nav nekādas. Manā gadījumā, sanāk par 50-100 km biežāk pildīties, bet tagad tas ir patīkami, jo naudas atšķirība ir ShockShockShock
Lai kāds es agrāk biju perdaka pretinieks, tad tagad iesaku visiem :aiwa: :lol:

Pats pat neticu ko uzrakstīju, kauns pa visu ģīmi..
Apdrošināšana, PM

BMW-Valcha
krnls rakstīja:

man check engine deg tikai garos gabalos braucot, braucot pa pilsētu pazūd, pirmstam bija tāds pats joks uz benzīnu, bet kad samainīju pirms katalizatora zondi pazuda, laikam jāsamaina arī otra

cik esmu remontējis gāzi auto, kuriem met check engine tas 99,9% ir priekšējās zondes,ka par liesu. nekad neviena kļūda nav bijusi par otrajām zondēm, t.i katalizātoriem
Auto gāzu uzstādīšana un apkope www.ekoauto.lv
Dūmu tests vakuma/gaisa piesūkšanas problēmu risināšanai.

modjo
Walders ir atpakaļ. Tagad cerams sapratīsi par ko fanoju visā Lpg lietà, par atstātu naudu savā makā:naac: Pie nosacījuma, ka viss ir pareizi un labi salikts.
Krnls, Liesais ar nav labi, jo sevišķi gargabalā. Izskatās, ka kāds mēģināja spiest uz ekonomiju liesinot:]

stalker
Liesinot gāzi palielinās temperatūra, kura ved pie galvas blīves maiņas labākajā gadījumā :D Un degvielas patēriņš PALIELINĀS. Tas viss jau ir iztestēts.
Mainījis(usi) stalker, 11.06.2015 00:53
29555218

stalker
Sapratu jūsu domu par drošības vārsta pārtaisīsanu. Tādas domas mani arī apciemoja. Braukasu ar mazo balonu un nečakarēšu sev prātuSmile
29555218

krnls
nu man tieši viena lieka ir, nākamnedēļ kad dabūšu auto no krāsošanas samainīšu :yo:

www.EsKaspars.lv
modjo
Jūs gàzes topikà to G Power Hurricane BMW monstru laikam neesat redzējuši vai Bentlijus uz gāzi. Laikam atkārtošos, bet pats nopērkot M5 pirmà būtu siģene + kasko, bet otrā lieta gàzes uzparikte. Bez žēlastības, un viss būtu gan motoram gan makam:super:

Atgriezties forumā: