e46.lv

February 18 2025 04:43:18
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 28
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,635
· Jauns lietotājs: EgilsZh
Random user photo

Bikernieki 1 maijs
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
E46 + gāze
emc
Nepiekritīšu Micromix - man ir 3.0 benzīns/gāze. Tas bija galvenais nosacījums meklējot savu e46 - lai ir jau gāze. Man patīk braukt, bet patīk arī mazāk tērēt ikdienā degvielai. Tā kā cilvēki ir dažādi, tad arī viedokļi ir dažādi.

Atbildot uz klaawz jautājumu - no saviem pazīstamajiem cilvēkiem visi dod priekšroku mašīnām, kuras jau ir kvalitatīvi gāzētas.

Edit: Maize - arī tā daudzi dara, taču vienmēr ir iespēja iebraukt pie jebkuriem gāziniekiem un pārbaudīt kā ir uzlikts. Wink
Love my e46! :love:

walder
neko neesmu ietaupījis uz gāzes....., jo tagad 2x vairāk braucu :shura: :yo:
Apdrošināšana, PM

uldisa
micromix rakstīja:

Muļķības! Cilvēki, kam patīk braukt, nevis vajag pārvietoties, dod priekšroku neaiztiktam motoram un negāzētam. Sevišķi, ja runa ir tieši par e46 3.0 benzīnu. Mazie benzīni - jā, kapeiku skaitītājiem patiks gāze. Bet, ja tik maz brauc gadā, tad neko nevajag gāzet un čakarēt labu E46.

pilnībā piekrītu! Gluži manas domas....:super:
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Gailums
Kādas sveces labāk likt gazificētam dzinējam?
Pašlaik ir kaut kādas Iridium sveces, pirms vairāk kā gada esot mainītas. dzinējs M52B20TU.

emc
Gāzei vislabāk arī likt Irīdija sveces.
Love my e46! :love:

Kalnz
Man ikdienas gazificētajam auto stāv LPG NKG Laserline sveces

www.drive-shop24.de/images/product_images/popup_images/1192_0.jpg

modjo
Pie korekti strādājošas elektrības po par irīdiju. Man stāv parastās Bosch, un viss strādā kà šveices pulkstenis:naac:
Gadījumà, ja ir problēmas ar dzirksteli, jàmeklē iemesls.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

krnls
man gāzenieks arī teica lai liek parastākās vienkontaktenes un alles.

www.EsKaspars.lv
Gailums
nu vot, doma likt tādas, kādas paredzētas, ne kaut kādas kjip gāzei.
problēma tāda, ka uz benzīna viss ok darbojas, bet uz gāzes reizēm atsakas strādāt visi cilindri, noslāpējot un palaižot vēlreiz, viss ok.

okayer
Bosch sveces esot diezgan sūdīgas, pats ieliku NGK. No speciālajām svecēm priekš gāzes nav liela jēga. Ja cilindri slēdzās nost, ir vērts nomainīt spoles, tās gan var likt bosch.

Gailums
spoles jau mēģinātas mainīt, liktas 100% ejošas un arī uz LPG.

flashtech
Padalīšos ar savu pieredzi/problēmu. Man arī ir m52tub20 dzinējs un ir problēma ar gāzi. Sākumā bija problēmas ar pašu dzinēju - sūca gaisu. Novērsu problēmu uz benzīna, sāku savest kārtībā gāzes iekārtu. Uzlika jaunas sprauslas, sāka regulēt - saka, lai izbraucu paskatos kā ir. Ok - sāku kustēties no vietas, auto noslāpst. Labi, nodomāju moš par maz gāzes dodu, jo īsti vēl neesmu pieradis pie auto, iepriekš visi dīzeļi bijuši. Braucu tālāk, pirms krustojuma bremzēju - auto noslāpst. Aizdzenu atpakaļ, mēģina regulēt vēl - problēma paliek, saka, ka tomēr neesot kaut kas ar benzīnu. Ok, aidzenu uz servisu, pārbaudam vēlreiz visu, slēdzam diagnostikas - viss ok. Un uz benzīna braucot tiešām viss ir ok, Nomainīju jaunas sveces - problēma paliek. Aizdzinu uz citu pilsētu pie cita gāzes meistara. Sāk regulēt, saregulē labāk kā iepriekšējais, bet joprojām problēma ik pa laikam parādās, kā arī mēdz noslāpt stāvot uz vietas, grozot stūri, meistars saka, ka itkā esot šie 2.0 un 2.3 dzinēji tādi niķīgi un esot jau bijuši klienti ar tādu problēmu kuru itkā novērst nevarot. Pasēdēju netā pa dažādiem lpg forumiem, tur cilvēki iesaka meklēt citu meistaru, jo visu varot saregulēt. Iespējams kādam ir bijusi līdzīga pieredze?

naikijs3
slapst no taa...vismaz man bija taa ka kompi dasledza, un kompis automatiski iedeva spiedienu nevis 0.6 bari tuksgaita bet 0.8, tadel ari bija taa ka piebrauc pie krusatojuma apstajies un masina noslapst.vai parsledzas un bendzinu...paskaties so iedalu ar BAR spiedienu...vai reduktoraa, medz gumiju izspiest pretim tai vietai kur ieplust gaze no balona , uzlien prieksa tad arii slapst un nevelkt..gazeniekam butu jazin tas..un japarbauda..

blackone
Man savam gāzeniekam E46 2.2i bija doma likt BOSCH Platinum sveces!
Jauns ar spēku,vecs ar prātu

walder
Ja ar motoru ok, tad pilnīgi poh kādas sveces
Apdrošināšana, PM

ens
Ko jūs ameriku cenšaties atklāt?
Sveces lieku NGK, parastās, kuras pēc koda paredzētas(NGK BKR6EQUP) un nav nekādu problēmu. Ir viņas 4kontaktu. Kā ražotājs paredzējis tā ir OK.
Mainu uz katru otro eļļas maiņu, jeb ~15k, eļļu mainu ik pa 8k.
www.beurtsetje.nl/wp-content/uploads/Goedkope-bkr6equp-ngk-oe-kwaliteit.jpg

Yekabs
Vai tad braucot ar gāzi eļļa nedzīvo mazliet ilgāk? Vai ir jēga mainīt tik bieži, ja lej labu eļļu?
e46.lv/images/watermark.pngONE LIFE. LIVE IT.

ens
Eļļu leju LM/Motul pēc garīgā.
Man nav problēmu viņu nomainīt biežāk, tas noteikti ir labāk, kā to darīt retāk, turklāt es ar to auto braucu, sēnes nelasu.

BMW-Valcha
Ar šitām svecēm drīz vien izbeigsies indukcenes, jo atstarpe starp elektrodiem ir astronomiski liela, jo gāzē ir grūtāk uzšķilt dzirksteli. es visiem saviem saku likt parsatās 2kontaktu sveces no m52 vienvanosu motoroiem. atstarpe ir mazāka starp elektrodiem, labāk aizšķiļās un nav misfire.
Auto gāzu uzstādīšana un apkope www.ekoauto.lv
Dūmu tests vakuma/gaisa piesūkšanas problēmu risināšanai.

uldisa
klau dižais gazifikator - nestāsti cilvēkam glupības - viņš pareizi dara, ka izvēlas ražotāja noteiktās sveces (vienam ražotājam priekš šī auto ir 2 kontaktu - citam 4 kontaktu) - a ko aizdedzināt LPG vai kaut ko citu nav svarīgi. LPG speciālās sveses teorētiski kalpo ilgāk...un protams mārketings...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Atgriezties forumā: