e46.lv

April 19 2025 18:32:13
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 24
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

minimeet @ 30.05.2013
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
E46 + gāze
okayer
Jautājums nebija Tev adresēts Wink

AF
okayer rakstīja:

Reklamē regulēšanas pakalpojumus?

Līdz šia dienai tikai viens auto ar gāzi atbrauca ar lūgumu saregulēt vińam 3.0 strokeri uz gāzes, tas maksāja 200e vińam, bet viss perfekti, un brauc laikam joprojām, citiem kapeikpisējiem kuri uzliek gāzi un uzzina cenu par regulēšanu 200+ e parasti nolaižās netikai rokas, tākā gāzes baudītāji īsti nebūs mana auditorija.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

AF
Teikšu konkrētāk, gāziniekus pat īsti neregulêjam, atseviškos gadījumos var būt, bet nu tur parasti uzparikte ir sūds, sprauslas vai nu nepareizas vai nestrādā kā vajag - krč gemars.

Bet jautājums tiem kuri kaut cik orientējas šajā lietā, iesakat kantori kuri tiešām regulē gāzes iekārtu nevis uz ausi, bet ńemot vērā AFR rādītājus, vajag zināt lai vismaz čomiem ieteikt.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

okayer
Skaidrs, ka cilvēks, kas uzbūvē sev 3.0 storkeri gribēs sev visu saregulēt uz max un gan jau vēl skaitīt sekundes starp luksaforiem. Tas, protams, nav nekas slikts, bet tas nenozīmē, ka visi pārējie, kas to nedara ir kapeikpisēji. Gāzes iekārtu bija ieteicams regulēt 2x gadā? Ar regulāciju jāsaprot regulējums, lai iekārta normāli funkcionētu. Parasti tas ietilpst apkopes cenā, kas ir ap 30eur.
E46 un b30 nav nekas tik elitārs, lai neliktu gāzi tikai tāpēc, ka "nākotnes klasika". Braucu ar b30 AWD pa pilsētu, degvielu nežēlojot un iekļaujos 10eur uz 100km. Vēl jau varētu pieminēt, ka gāze ir dabai draudzīgāka utt.
Resumē- stock b30 tāpat nav sporta agregāts un cilvēki, kuri brauc daily ar gāzi nav kapeikpisēji tikai tāpēc, ka negrib izmest 200eur par regulēšanu + tiešām, kur tad ir tie krutie regulētāji?

AF
Nē tu nesaproti, es uzdevu jautājumu, kurš gāzes kantoris reāli precīzi noregulē maisījumu gaitā? Jo stāvot uz vietas tas ir fufelis, paši saprotat.
Es łoti labi zinu ka gāze ir labāka degviela par benzīnu, tik man bieži prasa pazińas kuru kantori ieteikt, un tamdēł jautāju, kurš gāzes kantoris precīzi saregulē maisījumu.

BMW-Valcha
piemēram e46 kur viņam to platjosleni likt? aiz kata trubas galā - diez vai būs liela jēga!
ņemt kādu no pirmajām zondēm laukā? arī nebūs prātīgi!
un pieņemsim, ja kati ir izravēti un to vietā - motora kompis lielu daļu jau būs pats piekoriģējis.
ar platjosleni regulēju tikai tādus , kuriem kādu iemeslu nestrādā zondes vai atvienotas, vai arī klasikas.
Un uz vietas stāvot nebraucot gribēdams neko nevar saregulēt.
Auto gāzu uzstādīšana un apkope www.ekoauto.lv
Dūmu tests vakuma/gaisa piesūkšanas problēmu risināšanai.

AF
Nu par to es arī runāju, tad jautājums, ko tad vińi tur regulē? :D

BMW-Valcha
Daudzi jaunie klienti ir izbrīnīti, kad saku, lai pavizina priekš saregulēšanas.

AF
Ok pastāsti varbūt kā tu dari?

AF

Daļēji tas viss arī jāievēro ja brauc arī tikai uz benzīna.

BMW-Valcha
1.Runājot par svecēm, jā, ar lielāku atstarpi starp elektrodiem vairāk moka indukcijas spoli, braucot ar gāzi, bet ar lielāku atstarpi auto iet jūtami labāk, nekā ar sveci, kurai mazāka atstarpe.
2. Runājot par 4. paaudzi un zemu pārslēgšanās temperatūru nekad neesmu saskāries, ka tajā brīdī gāze netiktu caur sprauslām tik, cik vajag.

AF
1. Nepareizi. Jo mazāka spraugā jo labāk iet uz mid un high RPM , bet sudīgak iet tukšgaitā un maziem RPM tad degviela sliktāk sadeg.
Vari pat nestrīdēties.
Un lielu atstarpi stock spoles nespēj pieveikt. Aktīvās var.

uldisa
liela atstarpe svecē nobeidz indukcijas spoli (6 klases fizika) un pie rezes var nobeigt arī dzinēja vadības bloku...
Cienītaies ekoauto pārstāvi - kad tu beidzot apgūsi ieksdedzes dzinēja pamatus... nevis vadīsies pēc visādām baumām internetā...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Kristapsons
Sveiki, nopirku e46 no itālijas ar 2.8 benzīns /gāze un sapratu ka man ir dabas gāzes iekārta.
Jautājums.... VAI JŪS ZINAT KĀDU UZPILDES STACIJU KURĀ VAR IEPILDĪT DABASGĀZI AUTOMAŠĪNĀ???
Ja ir kāds privātais ar savu uzpildes staciju mājās atsaucās, sarunāsim visu.
PALDIES JAU IEPRIEKŠ!Smile

modjo
Ko tu sauc par dabas gāzi?
Parasti itāļi ir ar to pašu parasto Lpg nevis metāna. Kas tev tur virsū stāv un kāds ir pats gāzes balons?
Pirms cep jaunu topiku, vispirms lieto MeklētājuWink
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Kristapsons
Tatad, dabasgazei ir ļoti liels spiediens balonos, tie ir apmeram uz 250 baru spiediena. īsak sakot man virsū stāv gazes sistēma kas strāda uz gazes tvaikiem bet ir arī sistēmas kas strāda uz gāzes šķidruma. Es esmu izmeklējis visu netu, sazvanijies ar LG, LPG, INTERGAZ, un visiem šīm bodītēm, un visas man atbildēja ka oficiālas dabas gāzes uzpildes vietas LV teritorijā vairs nav. Parastā gāzes ar ko braukā lielākā daļa mašīnu, tai gāzei ir pilnīgi cits sastāvs nekā dabasgāzesi. Un man ir sedans, un viņam bagāzniekā ir iebasti 3 baloni, kopā 120 litru gāzes baloni. 'Būtu ļoti jauki, ka man kāds palīdzētu tikt ar šo problēmu galā, bet sakam ar to ka es negribu pārbūvēt iekārtu, jo pa LV braukā 12000 mašīnu, kurām ir tieši dabasgāzes iekarta mašīnās.... TĀTAD KUR VIŅI VISI PILDĀS???

krsloka
Ja vēl kaut kur ir palicis, tad tikai Rīgā, jo kopš 2010. gada CNG uzpildes stacijas ārpus rīgas tika slēgtas. Jebkurā gadījumā ar CNG gāzi neko diži neieekonomēsi, tā kā ņem vien nost, tirgo ārā kādam leitim un liec normālu gāzi vai brauc uz benzīna.

ens
Ar CNG kāreiz var ietaupīt, bet jāliek pašam uzpilde. Un tas ir iespējams tikai privātmājā ar gāzes pieslēgumu.

BMW-Valcha
ja ir normāls vadības bloks, vajag nomainīt tikai reduktoru un balonu lai brauktu kā normāls cilvēks.

modjo
Neticu ka LV ir 12 tūkst CNG auto. Ierakstot guglē Dabas Gāze tàpat met ārā uzreiz Lpg.
Tev tiešām ir CNG nevis kāda LPG iekārta?
Jautāju, jo itāļi ir ļoti aktīvi Lpg lietotāji, bet CNG vairāk skandināvos atrast var.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Atgriezties forumā: