e46.lv

April 19 2025 18:23:06
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 17
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46 viesošanās bāreņu namā "Līkumi"
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Par BMW e46 modeļiem
 Izdrukāt tēmu
Degvielas patēriņš
chaboska
Domāju ka braucot S režīma tas ietekmē patēriņu, uztaisi diagnostiku kārbai.

EdgarsM330D
Pie kā varat ieteikt vest?

AF
senzha rakstīja:

320d 110kw, uz 80 braucot 2l~, 90 un 110 braucot pa lielam 4l/100.
Pilsētā smuki braucot 5-6,bet nu man ar to kāju tā pagrūtāk, nepatīk pilsētā vienmērīgi braukt, bet ja sanāk tad no 50 līdz 60km/h ir arī tie paši 2-3l/100 Wink
vidējais 5.5l/100 rāda man

Gribi teikt tev auto ēd mazāk nekā ražotāja labaratorijas testos uzrādītais skaitlis?
Ńemot vērā auto vecumu un lv degvielas kvalitāti :D :emo:
Davai beidzam pūst pīlītes
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

AF
EdgarsM330D rakstīja:

Wess sellect tagad bija rudens akcija diagnostikai Wink
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

AF
AF rakstīja:

senzha rakstīja:

320d 110kw, uz 80 braucot 2l~, 90 un 110 braucot pa lielam 4l/100.
Pilsētā smuki braucot 5-6,bet nu man ar to kāju tā pagrūtāk, nepatīk pilsētā vienmērīgi braukt, bet ja sanāk tad no 50 līdz 60km/h ir arī tie paši 2-3l/100 Wink
vidējais 5.5l/100 rāda man

Gribi teikt tev auto ēd mazāk nekā ražotāja labaratorijas testos uzrādītais skaitlis?
Ńemot vērā auto vecumu un lv degvielas kvalitāti :D :emo:
Davai beidzam pūst pīlītes

Lūk ražotāja dari, iekavās automāts.
7.8 (9.9) / 4.5 (5.5) / vidējais 5.7 (7.1)

micromix
Senzna, vajag kādreiz pamērīt pēc bākas metodes (ielieto litru un nobraukto km) attiecības, nevis tā ko rāda kompis. Kompis melo.

uldisa
AF rakstīja:

EdgarsM330D rakstīja:

Wess sellect tagad bija rudens akcija diagnostikai Wink

nu gan īstā vieta :lol: un vēl akcija....
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

EdgarsM330D
Man vairāk interesē pārbaudītas vērtības.Cik laikietilpīga un naudas izteiksmē figurē diagnostika?

AF
kas var būt pārbaudītāks par oficiālo BMW pārstāvi :D ?

nu labi, ir vēl BM auto
http://www.bmw-bm...ption.html

uldisa
EdgarsM330D rakstīja:

Man vairāk interesē pārbaudītas vērtības.Cik laikietilpīga un naudas izteiksmē figurē diagnostika?

ko diagnosticēsim?

EdgarsM330D
Nu tā jau noteikti arī ir ka nekā labāka par oficiālo pārstāvi nav , bet tas jau ir tas pats , ka vairums netaisa tur auto, jo.. paši labi zinām.
Man ir eļļas noplūde kārbai, spriežam paši kas un kā.

Laureens
AF rakstīja:

kas var būt pārbaudītāks par oficiālo BMW pārstāvi :D ?

nu labi, ir vēl BM auto
http://www.bmw-bm...ption.html

Pilnībā atbalstu! Tikai oficiālā dīlera diagnostika :D

modjo
Diez cik daudzi oficiālo dīleru darbinieki savas vecās mašīnas labo paši savās darba vietās un maksā pie kases kā parasti klienti:D
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

EdgarsM330D
Af, nu tā es to nedomāju. Protams, ka dīleris būs pats drošākais.
Anyways, biju jau salabot visu, bet divas problēmas nepazuda -
1 - pa tēmu, joprojām braucot uz 60, apgriezieni no 1300 lēnām krītās uz 900 un vibrē. Kārbas džeks nevar īsti pateikt kas pa vainu, jo kārbā visu samainīja un par to arī negribas baigi diskutēt, jo auto iet un pārsledzas kā vajag. Džeki servisā sliecas uz kardānu.. šeit jau arī nav pie kā vest, visi dusmīgi :D.
Katrā ziņā braucot ar manuāli uz 60kmh un liekot 5aja robā, uzreiz krītās apgriezieni un vibrē. Nevaru saprast. Vai tiešām kārbists taisot remontu būs kaut ko nepadarijis? kārbu labojot saņēmu gada garantiju. Negribas domāt, ka džeks speciāli kaut kur nohaltūrēja, lai atkal dabūtu tērēt savu laiku ar kārbu, visai neloģiski..
2 - degvielas dačiks rāda visādus brīnumus, to skaitā ar kompi. Tobish ātri bulta nokrītās, tad pie nākamā starta atkal palec uz priekšu, tas pats ar kilometru rādītāu, bet ok, tas es saprotu, ka shansee attiecibā uz bultu... varbūt kādam ir kas līdzīgs bijis?

uldisa
modjo rakstīja:

Diez cik daudzi oficiālo dīleru darbinieki savas vecās mašīnas labo paši savās darba vietās un maksā pie kases kā parasti klienti:D

nu piemēram BM-auto...:D atlaide protams ir - bet tāpat izmaksas kosmoss

uldisa
EdgarsM330D rakstīja:

Af, nu tā es to nedomāju. Protams, ka dīleris būs pats drošākais.
Anyways, biju jau salabot visu, bet divas problēmas nepazuda -
1 - pa tēmu, joprojām braucot uz 60, apgriezieni no 1300 lēnām krītās uz 900 un vibrē. Kārbas džeks nevar īsti pateikt kas pa vainu, jo kārbā visu samainīja un par to arī negribas baigi diskutēt, jo auto iet un pārsledzas kā vajag. Džeki servisā sliecas uz kardānu.. šeit jau arī nav pie kā vest, visi dusmīgi :D.
Katrā ziņā braucot ar manuāli uz 60kmh un liekot 5aja robā, uzreiz krītās apgriezieni un vibrē. Nevaru saprast. Vai tiešām kārbists taisot remontu būs kaut ko nepadarijis? kārbu labojot saņēmu gada garantiju. Negribas domāt, ka džeks speciāli kaut kur nohaltūrēja, lai atkal dabūtu tērēt savu laiku ar kārbu, visai neloģiski..
2 - degvielas dačiks rāda visādus brīnumus, to skaitā ar kompi. Tobish ātri bulta nokrītās, tad pie nākamā starta atkal palec uz priekšu, tas pats ar kilometru rādītāu, bet ok, tas es saprotu, ka shansee attiecibā uz bultu... varbūt kādam ir kas līdzīgs bijis?

un kas notiek, ja atlaiž gāzi? vibrācija pazūd? kas notiek, ja nedaudz uzspiež gāzi? vibrācija pastiprinās?

EdgarsM330D
Principā jau vibrē tieši atmetoties. Dodot gāzi vibrācija pazūd bet tas ir līdz brīdim, kamēr atkal viņa nav nepieciešama. Ja ieslēdzu kruīzu uz 60 un vienā brīdī sākās vibrācija, tad viņš vibrēs tik ilgi kamēr nometīšos līdz 50, jo tad viņš pazūd, vai arī ielikšu S režīmā, jo tad viņš nevibrē. Šķiet, ka tam ir jābūt piektajam robam bez variantiem. Sakiet, cik apgriezieni pilsētā ir braucot ar 5to? Man pa pilsētu braucot S režīmā uz 60 ir ap 1400rpm.
Kā arī parādījušies sitieni strauji uzdzenot ātrumu un tad atlaižot gāzi ripojot. Kardāns?

uldisa
kārbas un dzinēja spilveni, kardāns, pakaļējā piekare, pusasis, reduktors utt

AF
Visinteresantākais kāds tam sakars ar degvielas patēriņu - tieši.

Karlito
Pēdējā laikā tāda problēma, ka degvielas rādītāji bākā ļoti krasi mainās, bet pagaidām neesmu sapratis kādos tieši momentos :D Piemēram, ieleju pusbāku, pabraucu minimāli un noslāpēju, tad pēc brīža taisos braukt un jau bākā par 1/4 mazāk, bet pēc tam sāk pamazām tā kā kāpt atpakaļ, bet ne tik daudz cik vajadzētu :D ir pat bijis, ka iedegas lampiņa, bet pēc tam atkal degviela ne no kurienes atgriežas un lampiņa nodziest...
beigts degvielas līmeņa devējs?

Atgriezties forumā: